- 6,133
- 2,390
- 113
🤔🤔
Evet daha çekim felan sürer iside vardır ama muhakka atar100 sayfa var 5er 5er atlatip mesajlara baksa zaten gözüne çarpar 2dkda tespit eder de adam musait mi tabi bilmiyoz
Dün atti hatta sonra bi daha yazmis sana atmis miydim diye 😁Evet daha çekim felan sürer iside vardır ama muhakka atar
Listecimiz belli bizim @HayatindibiEn güzeli listeci olayi dur bakalim bi daha açarım diyodu yine gelir bu sefer en baştan söyleyin siz de listeci belirle falan diyelim
Yok dürüst adam yine birilerine atacaktirDün atti hatta sonra bi daha yazmis sana atmis miydim diye 😁
Aynen öyle alternatifi yok 😁Listecimiz belli bizim @Hayatindibi
Forumun listecisi @erhanbey22 yapardı listeyi hakkıyla yapardı dağıtımıEn güzeli listeci olayi dur bakalim bi daha açarım diyodu yine gelir bu sefer en baştan söyleyin siz de listeci belirle falan diyelim
Erhan eskiden listeci değil dağıtıcı olurdu hayat erhani nerelere getirmis beForumun listecisi @erhanbey22 yapardı listeyi hakkıyla yapardı dağıtımı
mahallede listeci erhan derler dost namımızı bılmeyen yokturForumun listecisi @erhanbey22 yapardı listeyi hakkıyla yapardı dağıtımı
Para adamin ya atmayana da kızmak mantıklı gelmiyo bana. Tamam emek var da kimse zorla tutmuyo adamin parasina durdukyere ortak çıkıp alacakli gibi dayanmamak lazim 😁Hakeden alsinda gam yemiyelim
Olsun dost faketmez Erhan için her türlü yapar sinemasını bakar dalgasınaErhan eskiden listeci değil dağıtıcı olurdu hayat erhani nerelere getirmis be
Helal dost jargonu kapmisssinmahallede listeci erhan derler dost namımızı bılmeyen yoktur
Gişe rekorlari kırar inancim tamOlsun dost faketmez Erhan için her türlü yapar sinemasını bakar dalgasına
Aynen ama şimdi sen 12 de gelmişsin onur adam 5 te gelmiş oda biraz hal oluyor ama napalim para adamın istediğine atacak çekiliş deil bu sonuctaPara adamin ya atmayana da kızmak mantıklı gelmiyo bana. Tamam emek var da kimse zorla tutmuyo adamin parasina durdukyere ortak çıkıp alacakli gibi dayanmamak lazim 😁
Bn cok kisinin dagitimini yaptim daha 1 lira alip kacmisligim yok olmazda10 kişi yeterli olur bir kişi ye atar dağıticaya oda alır kaçardı 😁😁
Knk adam kendi dedi yoksa zorlama yok 😂 madem dagitalacak hak eden alsın o kadar emek verdik kaç saat basım ağrıdı 😂 yemeğe telle oturdukPara adamin ya atmayana da kızmak mantıklı gelmiyo bana. Tamam emek var da kimse zorla tutmuyo adamin parasina durdukyere ortak çıkıp alacakli gibi dayanmamak lazim 😁
ÖyleAynen ama şimdi sen 12 de gelmişsin onur adam 5 te gelmiş oda biraz hal oluyor ama napalim para adamın istediğine atacak çekiliş deil bu sonucta