- 3,858
- 3,064
- 113
Az önceki rolü ben yapsaydım sana larkine bir iki kişi daha var 250 ser atar bitirirdimOnunla muhabbetimiz var makara yapiyo o
Az önceki rolü ben yapsaydım sana larkine bir iki kişi daha var 250 ser atar bitirirdimOnunla muhabbetimiz var makara yapiyo o
Aklima da geldi benden önce beğenmiş 😁O yoruma senden hariç kim emoji attıysa o Dost
Bir türlü olmuyor zaten neden sormak lazım hep geçmiş olsun dölekleri alır oldukGecmis olsun
Teşekkürler dost herkes sen değil senide dostlar kağıdına yazdımAz önceki rolü ben yapsaydım sana larkine bir iki kişi daha var 250 ser atar bitirirdim
Sağlık olsun dost başka zaman umarımBir türlü olmuyor zaten neden sormak lazım hep geçmiş olsun dölekleri alır olduk
Çeker birazdan dm atar da bakalim kaça bölecekBir türlü olmuyor zaten neden sormak lazım hep geçmiş olsun dölekleri alır olduk
kendini bilmek erdemdir dost bı kez daha gosterdın ne kadar erdemli bi dost oldugunuBenim dost
Aynen başka zaman dostum napalim saha kenarı bonuslarinami kaldık simdi😁😁😁Sağlık olsun dost başka zaman umarım
Bırak len sinemayı gene bağlama operasyonuna geçtin sürekli sineman değişiyo helal dostTeşekkürler dost herkes sen değil senide dostlar kağıdına yazdım
10 kişi yeterli olur bir kişi ye atar dağıticaya oda alır kaçardı 😁😁Çeker birazdan dm atar da bakalim kaça bölecek
Sahtekâr dostum seviyo sinemayi birazdan birine tebrikler dostum güle güle harca yazar tak diye payfixine gelir para dostkendini bilmek erdemdir dost bı kez daha gosterdın ne kadar erdemli bi dost oldugunu
Dost teşekkür ederim peçete almaya gidiyorum biraz duygulandım dakendini bilmek erdemdir dost bı kez daha gosterdın ne kadar erdemli bi dost oldugunu
Bakkala girer sonra parasını veririm ayağına alır peceteyi yol alırsin dost seviyon sinemayıDost teşekkür ederim peçete almaya gidiyorum biraz duygulandım da
Valla benim gozume carpanlar sen mentmontana laganaria srdar16 daha vardie ama bunlar bankoyduAz önceki rolü ben yapsaydım sana larkine bir iki kişi daha var 250 ser atar bitirirdim
Kanka yazdimi size10 kişi yeterli olur bir kişi ye atar dağıticaya oda alır kaçardı 😁😁
Aynen abi sana yazarsa şöyleki seçimler yapılmış diyelimValla benim gozume carpanlar sen mentmontana laganaria srdar16 daha vardie ama bunlar bankoydu
Yok dostum yazarsa roll acarım zatenKanka yazdimi size
Biz yokmuyuz knkaaa 😂Valla benim gozume carpanlar sen mentmontana laganaria srdar16 daha vardie ama bunlar bankoydu
100 sayfa var 5er 5er atlatip mesajlara baksa zaten gözüne çarpar 2dkda tespit eder de adam musait mi tabi bilmiyozValla benim gozume carpanlar sen mentmontana laganaria srdar16 daha vardie ama bunlar bankoydu