- 11,743
- 5,748
- 113
Hocam bi alt diyosun bi üst kafam karıştı47 sn var su hucum onemli bos gecerlerse uzama harici yatmaz senin kupon ama hizli bi 3 lyk falan gelirse ozaman sikinti
Hocam bi alt diyosun bi üst kafam karıştı47 sn var su hucum onemli bos gecerlerse uzama harici yatmaz senin kupon ama hizli bi 3 lyk falan gelirse ozaman sikinti
Ben ust oynardim ama alt olcak sanirim uzamazsa geldi senin kuponHocam bi alt diyosun bi üst kafam karıştı
108 107 miami 2 serbest atis 9 sn varNe sayı oluyo yuh be
108 109 17sn var pardon 9 degilmisSon 2 saniye 107 108
Yazdi demin o heyecandan foruma bakamiyodur 2 paket sigarayi yemistirKupon sahibi yasiyomu
bu kupon yattı beyler hiç mi fark etmiyorsunuz braziye 5-0 yendi başka yeni kupon yaptım miami yener diye kasa attık umarım yatmayız konuyu açtıgım kupon yattı yaniYok brazilya tutmus miami yi bekliyor ama miami de 97 96 geride 1 dkkadir sacmalafi ins kazanir birileri kazansin bari
Ben farkındayım onun da uzun geldi yazmakbu kupon yattı beyler hiç mi fark etmiyorsunuz braziye 5-0 yendi başka yeni kupon yaptım miami yener diye kasa attık umarım yatmayız konuyu açtıgım kupon yattı yani
Sen brezilyaya vermedin mi deplasmana mi verdin:dbu kupon yattı beyler hiç mi fark etmiyorsunuz braziye 5-0 yendi başka yeni kupon yaptım miami yener diye kasa attık umarım yatmayız konuyu açtıgım kupon yattı yani
108 109 miami serbest atis atiyor 2 de 2 atar aonra lakers son saniye ucluk denerUzama sakınnnn
108 111 lakers ucluk denicek girerse uzar girmezse gelir kuponSon 2 saniye