- 27,638
- 22,897
- 113
brazzersta işe başla o zaman hafız my friends hot mom da milfler var tam senlikSen gece oldu karanlık oldu sanıyon ben çıkardım gölge yapıyo farkında değilsin
Senin çıkasın var beni niye bahane edion : ))) yat uyuNeyse Ali’nin muhabbeti hiç sarmıyor ben kaçayım görüşürüz
Ilerleyen saatte de sen kokteyl yaparsın hatunları onurum sıcacık odaya girersin : )))Ne güzel sıcacık evinizde oturuyosunuz yatıp uyicaksınız ben napim hatunların içinde bu saatte kokteyl yapıyorum ayıp değil mi
Yasak yasak öttürürler beni accık uğruna para kaybedememIlerleyen saatte de sen kokteyl yaparsın hatunları onurum sıcacık odaya girersin : )))
Bahşiş sağlam olurNe güzel sıcacık evinizde oturuyosunuz yatıp uyicaksınız ben napim hatunların içinde bu saatte kokteyl yapıyorum ayıp değil mi
Neyse kaciom bende onurum görüşürüz forum ruhu bitik 1 haftadır kolay gelsin sanaYasak yasak öttürürler beni accık uğruna para kaybedemem
Sebebini söyledim sanaNeyse kaciom bende onurum görüşürüz forum ruhu bitik 1 haftadır kolay gelsin sana
Enişte de gitti ona sarıoduk kimse kalmadi " ))
Allah bereket versinBahşiş sağlam olur
Allah kolaylık versinAllah bereket versin
Shellac öğrenir onu öğrenirse de banları yapıştırır acımaz merak etme ondan bisey kaçmazSebebini söyledim sana
Aha geldi yine dertli dost napan uyku mu tutmadiDüşündükçe gücendim tükettikçe tükendim
Ayakta uyumak nedir bilir misin dostum giden gitmiş zatenShellac öğrenir onu öğrenirse de banları yapıştırır acımaz merak etme ondan bisey kaçmaz
sıktır et ya bende kalsınNeye güldün @oldschool de hele de bizde gülek: )))