Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Canı Sıkılanlar Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
dj hakan gündüz
boe b
alper aga
dj mahmut
düşman
bunları bilmeyen rap dinliyorum demesin

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Çare olmaz zaten daha çok aşık olursun olur biter: )))
Benimkisi düzenli ilişki abim 5 senelik, kumar yüzünden kavga ediyoruz 2-3 gündür de büyüdükçe büyüdü tartışma . Ben de haksızım bir şey de diyemiyorum öyle foruma geldim uyuyamadım

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Benimkisi düzenli ilişki abim 5 senelik, kumar yüzünden kavga ediyoruz 2-3 gündür de büyüdükçe büyüdü tartışma . Ben de haksızım bir şey de diyemiyorum öyle foruma geldim uyuyamadım
Ben bak evliyim çocuk da var idda oynamak içki içmek herşeyi dozunda yaparsan ne ilişkine ne ailene zarar gelir o ince çizgiyi koruman lazım
Oynucan bakiyeler hicbir zaman sana ve ailene zarar vermesin olursa da zaten ne yanında duran ailen olur ne de eşin
Sevgilin sana kiziosa sen ciddi bakiyeler kaybetmissindir ufak rakamlarla keyfe keder oyna bu kumardan para kazanamazsın anca günü kurtarırsın bir verir 10 alir o bir verdiğinde cazip gelir bakma kazananlara çoğu 10 verip 1 alanlar ben gibi aylık limit köy kendine üstüne çıkma yoksa dagilirsin

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Ben bak evliyim çocuk da var idda oynamak içki içmek herşeyi dozunda yaparsan ne ilişkine ne ailene zarar gelir o ince çizgiyi koruman lazım
Oynucan bakiyeler hicbir zaman sana ve ailene zarar vermesin olursa da zaten ne yanında duran ailen olur ne de eşin
Sevgilin sana kiziosa sen ciddi bakiyeler kaybetmissindir ufak rakamlarla keyfe keder oyna bu kumardan para kazanamazsın anca günü kurtarırsın bir verir 10 alir o bir verdiğinde cazip gelir bakma kazananlara çoğu 10 verip 1 alanlar ben gibi aylık limit köy kendine üstüne çıkma yoksa dagilirsin
Öyle abi sonuna kadsr haklısın zaten burada benden tecrübeli deneyimli birkaç kişi var sevdiğim saydığım, onlar da aynı şeyleri söylüyorlar da var bizde bokyiyenlik

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Şuan evden çıkıp bütün şehri gezesim var sadece,17-18/-19 yaşlarımda çok yapardım bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...