- 27,584
- 22,817
- 113
Ama yaz sonu eseceez @Fterim1905Bana benden başkası yalanmış bu haftadan itibaren çift vardiyaya geçiyorum günde 16-17 saat koşturmaca
Ama yaz sonu eseceez @Fterim1905Bana benden başkası yalanmış bu haftadan itibaren çift vardiyaya geçiyorum günde 16-17 saat koşturmaca
Yok ki bir şansımız madam destinyde awAma yaz sonu eseceez @Fterim1905
Çok dolu olduğum konu açmaY
Yok ki bir şansımız madam destinyde aw
Ne diodu şair yaşadığın şehir ne kadar da şanslı, kim bilir belki de sesini gökyüzü sanan kuşlar vardır diyeHipotermi yakın yaz ortasında yağar kar
Kafam o kadar güzel ki anlamadım awNe diodu şair yaşadığın şehir ne kadar da şanslı, kim bilir belki de sesini gökyüzü sanan kuşlar vardır diye
seni seviyoruz başkan, bir kusurumuz olduysa affola. En kısa zamanda umarım aramıza dönersin..Dostlar hoşça kalın, forum sinirlerimi geriyor benim. Gereksiz yere agresifleşiyorum, eşimin de kalbini kırıyorum filan iki geyik yapıcam diye hiç gerek yok, kendinize iyi bakın. Foruma kimlik onay sistemi gelince, güzelde bir temizlik yapılırsa tekrar gelirim. Kendini bilmez dolu burası, reelde suratına tükürmeye tenezzül etmeyeceğim insanlarla muhatap oluyoruz filan hiç gerek yok, uzunca bir süre girmemiştim kafam rahattı, bakıyorum da forumun bana kattığı hiçbir şey yok birkaç güzel arkadaş haricinde ama buranın benim açımdan eksileri artılarından çok daha fazla. Mutlu kalın...
Hoşgeldin kuyumcular kralıburdayım
Ben sana veriyim 15 oranHocam matadorbetin özel oranına oynamayı bıraktım 15 oran Türkiye maçıyla kazandırdı bugün oynasam mı ne dersin 😅 @oldschool
Sen parayı ver 🤣Ben sana veriyim 15 oran
maçı bilmiyorumHocam matadorbetin özel oranına oynamayı bıraktım 15 oran Türkiye maçıyla kazandırdı bugün oynasam mı ne dersin 😅 @oldschool
Maç 3.5 üst olur ve Türkiye kazanır 12 oranmaçı bilmiyorum
oynanırMaç 3.5 üst olur ve Türkiye kazanır 12 oran