- 103,149
- 154,285
- 113
yükleniyor sırasıyla dostum@Shellac abi bu betcombet bonuslari eklemedi etkinlik açıyor bonuslari yuklemiyolar
yükleniyor sırasıyla dostum@Shellac abi bu betcombet bonuslari eklemedi etkinlik açıyor bonuslari yuklemiyolar
Teşekkürler eklendiyükleniyor sırasıyla dostum
Eminmisin
Ben tek attım sen bütün maçlara basmış son aw lose olanları da at
Başka oynamadım 3 maçta tam isabet kes tatavayiBen tek attım sen bütün maçlara basmış son aw lose olanları da at
Başka oynamadım 3 maçta tam isabet kes tatavayi
Gülüm sessizliğin sebebi parayı bulmaksa biz hala dostuz unutma
Aksini iddami ettik gülüm sabahtandir burdayız bea dostuna arada merhaba demiyon napalimGülüm sessizliğin sebebi parayı bulmaksa biz hala dostuz unutma
MAdem tek attın yarının penaltı olacak maçlarını yaz bakalım dost kRediyi çekip basalımAksini iddami ettik gülüm sabahtandir burdayız bea dostuna arada merhaba demiyon napalim
Yarına yarın bakarız knka ilham gelmiyo şimdi 😀MAdem tek attın yarının penaltı olacak maçlarını yaz bakalım dost kRediyi çekip basalım
Demeden diyelim gülüm ulu orta dersek kıskanırlarAksini iddami ettik gülüm sabahtandir burdayız bea dostuna arada merhaba demiyon napalim
Bizim dm yi yak bakalım kalan borclarıda beraber ödeyelimCubiterin attığı parayla 10 bine yakın borç ödedik maşallah parası uğurlu geldi
Helal olsun pelivanCubiterin attığı parayla 10 bine yakın borç ödedik maşallah parası uğurlu geldi
Acil dm at 🤣Cubiterin attığı parayla 10 bine yakın borç ödedik maşallah parası uğurlu geldi
O öyledir arkada parayı vurur sessizceGülüm sessizliğin sebebi parayı bulmaksa biz hala dostuz unutma
Olur öyle boşver üzülmeUlan 300 tl.yi roulette binlerce tl yaptım çekmedim yavaş yavaş kaybettim hepsini