Allah Allah camel içiyoz o bile 38 neyse 2 hafta gider sana40 TL dost şu an
Allah Allah camel içiyoz o bile 38 neyse 2 hafta gider sana40 TL dost şu an
Benim içtiğim parlement rezerve 42 lira karttan çekince 43 kesiyor uyanıklarMarlboro touch 42 44 falan mı
Bol olunca sigara insan daha az içiyor biliyor musunAllah Allah camel içiyoz o bile 38 neyse 2 hafta gider sana
35 di 40 yaptılarAllah Allah camel içiyoz o bile 38 neyse 2 hafta gider sana
Bakkallar yapıyo marketten al ya da petrolden bak maho gece gitti petrole çözdü işiBenim içtiğim parlement rezerve 42 lira karttan çekince 43 kesiyor uyanıklar
Ben ayda 60 falan gidiyo rahat para varsa kumar dönüyorsa günde 4 e kadar yolu varBol olunca sigara insan daha az içiyor biliyor musun
Komisyon olayı yasak tesbiti durumunda 200-300 bin cezası var market sahibine zaten yok paket başı zaten 25 kuruş kar ediyoruz diyorlar yalanBenim içtiğim parlement rezerve 42 lira karttan çekince 43 kesiyor uyanıklar
Reis geçen bakkalın birine gittim nakit yoktu karttan çek dedim yok karttan almıyorum ben dedi Zarar ediyor dedi. Usta bir lira fazla kes dedim yok dedi ben bu yüzden çok güzel bir ceza yedim dedi. Ne yaptıysam adam başka yerden al dedi. Yabancı da değil ha biliyor beniBakkallar yapıyo marketten al ya da petrolden bak maho gece gitti petrole çözdü işi
Enişte senin ağzının siyah olması gerekiyor dört paket mi. Ağzını çekip atsana biBen ayda 60 falan gidiyo rahat para varsa kumar dönüyorsa günde 4 e kadar yolu var
Yav hayatları yalan bakkallar para basıyo hep ağlıyorlarReis geçen bakkalın birine gittim nakit yoktu karttan çek dedim yok karttan almıyorum ben dedi Zarar ediyor dedi. Usta bir lira fazla kes dedim yok dedi ben bu yüzden çok güzel bir ceza yedim dedi. Ne yaptıysam adam başka yerden al dedi. Yabancı da değil ha biliyor beni
Dini imanı yalan biliyorum da. Ceza yemesi için nasıl ve nereye şikayet etmek gerekiyorKomisyon olayı yasak tesbiti durumunda 200-300 bin cezası var market sahibine zaten yok paket başı zaten 25 kuruş kar ediyoruz diyorlar yalan
Yok dişlerim sağlam bir kanal tedavi var bir dolgu kalanı sağlam doktor dişlerin güzel diş ipi kullan yazık olmasın dedi ateşle bakalım da bi diş ipi alalımEnişte senin ağzının siyah olması gerekiyor dört paket mi. Ağzını çekip atsana bi
Orasını bilmiyorum dost ama şikayet edince 10-15 gün sonra müşteri gibi gelip denetim yapıyorlar fark alıyorsa yüklü ceza yazarlarDini imanı yalan biliyorum da. Ceza yemesi için nasıl ve nereye şikayet etmek gerekiyor
Ucuz o alırsın sen pahalı şeyler iste bendenYok dişlerim sağlam bir kanal tedavi var bir dolgu kalanı sağlam doktor dişlerin güzel diş ipi kullan yazık olmasın dedi ateşle bakalım da bi diş ipi alalım
Beş tane biliyom ebelerine atlayim mı. Bu cezayı yedikten sonra mahallede bakkal bırakmam bence 🤣Orasını bilmiyorum dost ama şikayet edince 10-15 gün sonra müşteri gibi gelip denetim yapıyorlar fark alıyorsa yüklü ceza yazarlar
Dostum en çok ağlayan bakkal en çok kazanan da bakkal market fiş verir bakkalda fiş dahi olmaz vergi kaçırırBeş tane biliyom ebelerine atlayim mı. Bu cezayı yedikten sonra mahallede bakkal bırakmam bence 🤣
Bir de gece plağı bılmem ne zımbırtı kullanıyorum 15 gündür dişlerim sebepsiz yere agrıyodu hepsi ama ne ağrımak kafayı yersin hepsi ağrıyo doktora gittim 1500 e Bı dalga dümen yaptı bize gece uyurken ağzımıza sokuyoz dişleri sıkıyormusum uyurken hep stresten işte sinir stres çok şükür ağrı yok kesildi haftada bi agrıyoduUcuz o alırsın sen pahalı şeyler iste benden
Diş ağızlığı var özel yapım. Sporcular takıyor ya ondan sokcan ağzınaBir de gece plağı bılmem ne zımbırtı kullanıyorum 15 gündür dişlerim sebepsiz yere agrıyodu hepsi ama ne ağrımak kafayı yersin hepsi ağrıyo doktora gittim 1500 e Bı dalga dümen yaptı bize gece uyurken ağzımıza sokuyoz dişleri sıkıyormusum uyurken hep stresten işte sinir stres çok şükür ağrı yok kesildi haftada bi agrıyodu
Onun gibi bir şey zaten dişlerin kalıbına göreDiş ağızlığı var özel yapım. Sporcular takıyor ya ondan sokcan ağzına