- 27,742
- 22,966
- 113
1900 liralık masraf çıktı hayırlı olsunGeçen telefonu tek yumrukla nakavta etmiştim şimdi 1 saatte%100 şarj oluyo 30 dk içinde %1 e iniyo Müko
1900 liralık masraf çıktı hayırlı olsunGeçen telefonu tek yumrukla nakavta etmiştim şimdi 1 saatte%100 şarj oluyo 30 dk içinde %1 e iniyo Müko
AynısıBu hafta hiç çekim yapamadım . Bi uğursuzluk var ama anlamadım gitti .. Sizler de durumlar nasıl dostlar ?
Çekim vwr da kar yok atıp çekiyorum mesela şuan betmoona attım 500 millete 10 k 5 k ödüyor 50 spinde 250 ödedi 700-800 falan çekicez, unutmuşum slotta sporda para kazanmayı, kazandığımız zamanlarda da çekmiyoruzBu hafta hiç çekim yapamadım . Bi uğursuzluk var ama anlamadım gitti .. Sizler de durumlar nasıl dostlar ?
Fafbsette katlala ne yapim para kalmadı çekimi paylaştan kazanmaya çalışıyoz 😅 @SULLY
geçen deniyim dedim şansimi ilk adim 1.2den yattimFafbsette katla
Ben saldım artık zirvede yerimdeyinm yarışmacı arkadaşlara başarılargeçen deniyim dedim şansimi ilk adim 1.2den yattim
1.90 orandan 3lü kombinim kazanırsa bala g.te denerim 😂Fafbsette katla
BenKimler maç vermek ister başka 1.5 oran olsun mümkünse.
Ispanyau21 2.5 ustKimler maç vermek ister başka 1.5 oran olsun mümkünse.
Ben maçı buldum çin - Almanya voleybol ilk set Almanya kazanır 1.42 oranı varKimler maç vermek ister başka 1.5 oran olsun mümkünse.
Bildiğinden şaşmaBen maçı buldum çin - Almanya voleybol ilk set Almanya kazanır 1.42 oranı var
Saat kaçtaUrugay daki fenix maçı ilk yarı gol olur 1.58
Maç verBildiğinden şaşma