- 10,356
- 5,551
- 113
İzlanda ligi vikingur stjarnan üst. 22.15Kimler maç vermek ister başka 1.5 oran olsun mümkünse.
İzlanda ligi vikingur stjarnan üst. 22.15Kimler maç vermek ister başka 1.5 oran olsun mümkünse.
Bugün veremem tutturamıyorum 😅Maç ver
Verdim bileİzlanda ligi vikingur stjarnan üst. 22.15
. @Elli4 biz iş mi koyuyon bbabbba 😂😂İZlanda yanıltmaz soğukkanlı adamlar 2-1 3-1 ya da beklenmedik şekilde 2-2 bitebilir
Aldık onu dost söylediİzlanda ligi vikingur stjarnan üst. 22.15
Sen seç bir taneBugün veremem tutturamıyorum 😅
Uruguay içime sinmedi benim ilk yarı gol işi. @Elli4 biz iş mi koyuyon bbabbba 😂😂
BEnim de . İzlanda , ispanya u21 bu ikisini kombinle koyacaksan kndin de ekle 1 taneUruguay içime sinmedi benim ilk yarı gol işi
Hacı yüksek basıyorsun vallahi bişey diyememSen seç bir tane
Bi cekim yapacam 50 bulacam diye girmedigim trip kalmadi 😂 Yoksa mac vermemeye yeminliydim. @Elli4 biz iş mi koyuyon bbabbba 😂😂
Haydi maç gönderBi cekim yapacam 50 bulacam diye girmedigim trip kalmadi 😂 Yoksa mac vermemeye yeminliydim
Olm 370 bascak la zaten sınırlı maç var gönderHacı yüksek basıyorsun vallahi bişey diyemem
Siz seçin hacı bu akşamlık 😄Olm 370 bascak la zaten sınırlı maç var gönder
Bulamadim Hep arjantin brezilya var. Lamet liglerHaydi maç gönder
HAdi bakalım kardomYaptım kuponu ayrı konu açıyorum
O konuda yardımcı olabilirimBeyler cep telefonlarından iyi anlayan biri var mı içimizde. Şarj aletine kadar?
Reis şimdi bir telefon düşünüyorum. 33 w hızlı şarj özelliği var ama , 45 w şarj aleti neden satıyor firmaO konuda yardımcı olabilirim
Marka ne telefonunReis şimdi bir telefon düşünüyorum. 33 w hızlı şarj özelliği var ama , 45 w şarj aleti neden satıyor firma
Aynı telefonu başka yorumda okudum 33 w ile şayomi marka adaptör kullanarak şarj etmeyi denedim diyor. Çok yavaş şarj ediyor diyor