Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Canı Sıkılanlar Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,346
9,952
113
Vatan'da satış danışmanlığım oldu 3 4 sene o sigorta işinin bir esprisi yok telefon arızalandı mı servise veriyorsun her hâlukarda, içine su kaçarsa kullanıcı hatası diyor ekstra para alıyor yine 😄
Reis telegram var mı sende

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Sensiiiiiin

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Yav ne adamsın şakasına demiştim şimdi bunu on katı yapıp geri nasıl atayım 😄 Teşekkür ettim 👊🏻 @SULLY

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Ssss cem ispanyasını da hırvatistanını da ya maç veriyorsun kayıpsın yatması tutması önemli deil insan şans diler konuya gelir

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,355
5,550
113
Başarı değil onun bi ismi var da bu aralar çok uyarı alıyorum ban yemek istemiyorum yoksa Kitapsızlara diyeceğim şey çok
Profosyonel cocugu bunlar :) Biz mac yaparken ilk yari 5-0 yenilirdik. İkinci yari biz bu maci aliriz saldirin deyip bi 5 daha yerdik onurumuzla 🙂

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Profosyonel cocugu bunlar :) Biz mac yaparken ilk yari 5-0 yenilirdik. İkinci yari biz bu maci aliriz saldirin deyip bi 5 daha yerdik onurumuzla 🙂
O dk da gol attı hadi ev yattı ulan dep sen ne pç takımsın yani bi gol bari atsana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...