- 17,346
- 9,952
- 113
Reis telegram var mı sendeVatan'da satış danışmanlığım oldu 3 4 sene o sigorta işinin bir esprisi yok telefon arızalandı mı servise veriyorsun her hâlukarda, içine su kaçarsa kullanıcı hatası diyor ekstra para alıyor yine 😄
Reis telegram var mı sendeVatan'da satış danışmanlığım oldu 3 4 sene o sigorta işinin bir esprisi yok telefon arızalandı mı servise veriyorsun her hâlukarda, içine su kaçarsa kullanıcı hatası diyor ekstra para alıyor yine 😄
Yakın zamanda eğitimlerine gitmedim belki de dedikleri gibi artık değiştiriyorlardır yok yere suçlamayım 😅Yok bana ne olursa olsun yenileniyor bir şey dedi isterse üstünden kamyon geçsin dedi
Geçen akşam emaneten bir hesap açmıştım bu forum çekilişi içinReis telegram var mı sende
Dostum maçı veriyorsun arazisin . Kafadan sallama maç mı veriyorsun. Bari veriyorsun takip etsene aga verdiğin maçı olmuyo böyle başladım yine gerilmeyeIspanyau21 2.5 ust
Genç olacaklar bir de..1. Dakikada gol atip ta ustune yatmak buyuk basari
Bu konuya mi yazmisim ben bunu 😀Genç olacaklar bir de..
Sohbet hızlı ilerliyor bu akşam karışmış olabilir 😄Bu konuya mi yazmisim ben bunu 😀
İnsallah ondandir. Yoksa dertleri kafama takipda buraya yazdiysam vah gencligimeSohbet hızlı ilerliyor bu akşam karışmış olabilir 😄
Başarı değil onun bi ismi var da bu aralar çok uyarı alıyorum ban yemek istemiyorum yoksa Kitapsızlara diyeceğim şey çok1. Dakikada gol atip ta ustune yatmak buyuk basari
Sanal da olsa rahatlatıyorsa yaz hacı sohbet konusu kim ne der 😊İnsallah ondandir. Yoksa dertleri kafama takipda buraya yazdiysam vah gencligime
Profosyonel cocugu bunlar Biz mac yaparken ilk yari 5-0 yenilirdik. İkinci yari biz bu maci aliriz saldirin deyip bi 5 daha yerdik onurumuzla 🙂Başarı değil onun bi ismi var da bu aralar çok uyarı alıyorum ban yemek istemiyorum yoksa Kitapsızlara diyeceğim şey çok
O dk da gol attı hadi ev yattı ulan dep sen ne pç takımsın yani bi gol bari atsanaProfosyonel cocugu bunlar Biz mac yaparken ilk yari 5-0 yenilirdik. İkinci yari biz bu maci aliriz saldirin deyip bi 5 daha yerdik onurumuzla 🙂
Bunlar ukraynaya bile gol atamamis. İspanya ya atmalari mucize herhaldeO dk da gol attı hadi ev yattı ulan dep sen ne pç takımsın yani bi gol bari atsana
Ya orası öyle de atsın işteBunlar ukraynaya bile gol atamamis. İspanya ya atmalari mucize herhalde