- 71,312
- 43,851
- 113
TmCanı sıkılanlar konusu maçkolik sohbetine dönmüş
TmCanı sıkılanlar konusu maçkolik sohbetine dönmüş
Bir karpuz getirde sende gelCanı sıkılanlar konusu maçkolik sohbetine dönmüş
Kalmdı@oldschool bana site lazım hepsi limitledi ya
Yeşil olan karpuz muBir karpuz getirde sende gel
Muhasebeye başladı adam @Kırmızı senden iyi biliyo bakiyeyi sen 5 dk da zor hesaplamışsındır bak adam tekte görürmgörmez hesapladı tecrübe işte12 lık kupon gelse 16 k miss
7de kalmıştı zatenBir karpuz getirde sende gel
Tövbe tövbe 🤣 Yemelik olan dışı yeşil içi gırnızı 😆Yeşil olan karpuz mu
dost ben düzledim sen küsüratıda söylersinMuhasebeye başladı adam @Kırmızı senden iyi biliyo bakiyeyi sen 5 dk da zor hesaplamışsındır bak adam tekte görürmgörmez hesapladı tecrübe işte
Hayır olmaz sen taktiği bilmiyorsun , cool takılıp tebrikler yazacaksın. Herkes süslü cümleler kurarken sen cool 😎 şekilde bekleyeceksin ve fixin aniden ötecekdost ben düzledim sen küsüratıda söylersin
Çıkmayan candan ümit kesilmez dostİki maçtada goller 10-18 arası karşılıklı gelmiş sonra tık yok
O zaman süslü cümleleri bırakıyorum ben okHayır olmaz sen taktiği bilmiyorsun , cool takılıp tebrikler yazacaksın. Herkes süslü cümleler kurarken sen cool 😎 şekilde bekleyeceksin ve fixin aniden ötecek
Ne anlatiyonbe abiHayır olmaz sen taktiği bilmiyorsun , cool takılıp tebrikler yazacaksın. Herkes süslü cümleler kurarken sen cool 😎 şekilde bekleyeceksin ve fixin aniden ötecek
yapıyosun bu işi dostHayır olmaz sen taktiği bilmiyorsun , cool takılıp tebrikler yazacaksın. Herkes süslü cümleler kurarken sen cool 😎 şekilde bekleyeceksin ve fixin aniden ötecek
Abi sen niye bana gülüyon hep 😡Ne anlatiyonbe abi
dolarlarımızı demek istedin herhalde dost@APARKAT dolarları bitirme aw nerdesin
24 saatin 23 ünü forumda geçiriyoruz kralyapıyosun bu işi dost