- 27,584
- 22,817
- 113
O zaman olmaz ben zaten okadar yatırcam başka site plz1milyondan fazla çekersen tek seferde göndermez sonra bana ekşime
O zaman olmaz ben zaten okadar yatırcam başka site plz1milyondan fazla çekersen tek seferde göndermez sonra bana ekşime
benim çapım bu kadar dostum bilmiyorum vallaO zaman olmaz ben zaten okadar yatırcam başka site plz
Yatırım panelini bulamadım awbenim çapım bu kadar dostum bilmiyorum valla
🤔Para adamın parası ondan ötürü 😅
Gelip tum paranı alcamda yatırım yapamadim halaturnuvadayım şimdi o sitede bi dk
Ekli dosyayı görüntüle 354767
turnuvadayım şimdi o sitede bi dk
Ekli dosyayı görüntüle 354767
Bende etiket almamisim dost gozun kaldi dime kaynak maynak dedin 2.5k diledik 3.4K oldu daha ne yapalim 😀Beni neden etiketlemedin 😡😡😡😡😡
Seeeen sen sennn yapıyorsun bu sporu , ince sinyaller, dar alanda seri çalımlarBende etiket almamisim dost gozun kaldi dime kaynak maynak dedin 2.5k diledik 3.4K oldu daha ne yapalim 😀
Abartma dost eline su dokemem 😀😀Seeeen sen sennn yapıyorsun bu sporu , ince sinyaller, dar alanda seri çalımlar
tamam işte aktif et birini sonra buradan yatırırsın, propapara ile yatırım yaparsan çark ödülü var
Bizimki sevdiklerimize dost sevmediklerimize cehennemAbartma dost eline su dokemem 😀😀
Slotları nasıl abi saçma soru ama ödemeler nasıl senin sonzamanlardalitamam işte aktif et birini sonra buradan yatırırsın, propapara ile yatırım yaparsan çark ödülü var
aynı ya bi fark yok alıyor veriyor ama ben dede bonanza filan oynamamSlotları nasıl abi saçma soru ama ödemeler nasıl senin sonzamanlardali
Etmediğim için olmuyo yağnitamam işte aktif et birini sonra buradan yatırırsın, propapara ile yatırım yaparsan çark ödülü var
Burun baya saglammis dost 😀Birsey kokuyo burda ama ne.
Hee paraymis 😀
niye etmiyorsun güvenliği aktif anlamadım ki, bende hepsi aktif senin için güvenlik yapmış adamlar girmesinler siteye diyeEtmediğim için olmuyo yağni
Ne oynuyorsun abim , gel hayatımla oyna duygularımla oynaaynı ya bi fark yok alıyor veriyor ama ben dede bonanza filan oynamam