- 5,581
- 4,824
- 113
5 beşinci olmadi abi 12 beşinci oldu 😀😀aw beşi beşinci oldu
5 beşinci olmadi abi 12 beşinci oldu 😀😀aw beşi beşinci oldu
he 12 işte yanlış yazdım bende almıştım 50 tane, bari sekiz girseydi ikinciliğe altılıya sermaye olurdu...5 beşinci olmadi abi 12 beşinci oldu 😀😀
Hayir yanlis anlastik.hatta spor kompleksi var bahsettigim yer civarinda ok atislari falan yapiliyorCevdet samikoglu okulun adı karşısında mc Donalds var onun arkasını tarif ediyosun galiba iş yerleri falan var orda sitelerin içinde
Hangi hastane laHayir yanlis anlastik.hatta spor kompleksi var bahsettigim yer civarinda ok atislari falan yapiliyor
Okmeydani hasatahesi devlet deil ozel sanirim orasi ama ozel deil.kulaksiz civarinda sanirim orasi.hic bilmiyom oralari sadece bilindik yerler gozume carpti.Hangi hastane la
Tamam anladım şimdiOkmeydani hasatahesi devlet deil ozel sanirim orasi ama ozel deil.kulaksiz civarinda sanirim orasi.hic bilmiyom oralari sadece bilindik yerler gozume carpti.
Cemal bilmem ne sppr komplexi olması lazım orda.. benim amca okmeydani devlette olmuştu ameliyati ben turlamistim biraz orlariözell okmeydanını diyor, şark girişinde ki
aynen cemal kamacıCemal bilmem ne sppr komplexi olması lazım orda.. benim amca okmeydani devlette olmuştu ameliyati ben turlamistim biraz orlari
Ne güzel duruyor ismim duvardaaaaa 😂@SULLY sana göndereceğim kardeşim
Yaw reis sorma bazen kafasizlik yapıyorum ganyanda oturuyoz ikili kovalıyor AGF 1..10 ekuri 1 fawori ama ben 10 numara daha çok tutuyorum arkadasada diyorum 10 arkasi kalan 14 ati bağlayalım normal ikiliye atalım 5..10 misli biz konuşurken yaris başlıyor 117 ganyan aw 694 tl normal ikilisi werdi saka gibi bu at yarisi beni kalpten götürecek ama du bakalim..@Kaneko55 o ne la öyle 15 atla 15. at gelmiş 120 ganyanla sajkhfsaşkhjşls
arkadaş ne zaman çim pist iptal olsa patlıyorYaw reis sorma bazen kafasizlik yapıyorum ganyanda oturuyoz ikili kovalıyor AGF 1..10 ekuri 1 fawori ama ben 10 numara daha çok tutuyorum arkadasada diyorum 10 arkasi kalan 14 ati bağlayalım normal ikiliye atalım 5..10 misli biz konuşurken yaris başlıyor 117 ganyan aw 694 tl normal ikilisi werdi saka gibi bu at yarisi beni kalpten götürecek ama du bakalim..