- 34,552
- 19,153
- 113
Yoldaş aşk bu ota da boka da konuyo tum insanlar benim yasadigin sartlarda yasamak istemez para olmayinca skntiaşık olunca çok para niye lazım oldu kardeşim ya anlamadım
Yoldaş aşk bu ota da boka da konuyo tum insanlar benim yasadigin sartlarda yasamak istemez para olmayinca skntiaşık olunca çok para niye lazım oldu kardeşim ya anlamadım
Teşekkürler ☺Tebrikler. Gelir demiştim
para tabi ki lazım parasız olmuyor da çok paraya gerek yok be kardeşim tabi çok paradan kasıt ne ona bakmak lazımYoldaş aşk bu ota da boka da konuyo tum insanlar benim yasadigin sartlarda yasamak istemez para olmayinca sknti
Benim cok dedigim sana az gelir bi daire parasi kadarpara tabi ki lazım parasız olmuyor da çok paraya gerek yok be kardeşim tabi çok paradan kasıt ne ona bakmak lazım
çok para değil be kardeşim, yeter ki ekonomi düzelsin daire fiyatları düşsün alım gücü artsın...Benim cok dedigim sana az gelir bi daire parasi kadar
Bu koyunlarla hicbisey duzelmez kacmak lazim bu ulkedençok para değil be kardeşim, yeter ki ekonomi düzelsin daire fiyatları düşsün alım gücü artsın...
orası öyle de bak bir video var bulursam atayımBu koyunlarla hicbisey duzelmez kacmak lazim bu ulkeden
bulamadım videoyu, neyse koyun herzaman koyundurBu koyunlarla hicbisey duzelmez kacmak lazim bu ulkeden
Sans yok hicbir yerde siyasette bile sans yok vay awbulamadım videoyu, neyse koyun herzaman koyundur
Reis gec gördüm yaw tel sarjdaydi ben sabah bi 3k biraktim sitelere altili yapmayacaktim bugün.. erken görsem bizim ganyanda Ankara 1. Ayakta 8 tekti herkeste onu tek söylerdim sana gelmis galiba oda gerisini 5li olarak içeri alırdın..@Kaneko55 2 tane altılım var giden birinde 4. ayak 6 diğerinde tabela 3 tek
iki altılıda da 8 tekti işte ikisinde de iki tekle girdim. dur atayım kuponlarıReis gec gördüm yaw tel sarjdaydi ben sabah bi 3k biraktim sitelere altili yapmayacaktim bugün.. erken görsem bizim ganyanda Ankara 1. Ayakta 8 tekti herkeste onu tek söylerdim sana gelmis galiba oda gerisini 5li olarak içeri alırdın..
...Reis gec gördüm yaw tel sarjdaydi ben sabah bi 3k biraktim sitelere altili yapmayacaktim bugün.. erken görsem bizim ganyanda Ankara 1. Ayakta 8 tekti herkeste onu tek söylerdim sana gelmis galiba oda gerisini 5li olarak içeri alırdın..
Bu 4 ayakta 1 war kiloyu ağır vermişler.. gerçi 2. At ama ben burda kadire kolay yarış wermezler diye düşüyorum bide tabi tabelada karisik ordada 1 war. Ama yazdığın gibi gelsin tabiki...iki altılıda da 8 tekti işte ikisinde de iki tekle girdim. dur atayım kuponları
Bol sans tabela 1 yaristan cikmis.. güsel kuponlar olmuş burda supriz gelsin o zman paraya gitsin biraz..
62yle koşmasa tek atardım 1iBu 4 ayakta 1 war kiloyu ağır vermişler.. gerçi 2. At ama ben burda kadire kolay yarış wermezler diye düşüyorum bide tabi tabelada karisik ordada 1 war. Ama yazdığın gibi gelsin tabiki...
aynen çıkmış ya ben oynarken çıkmamıştı daha başka at yazardım tabelaya beşi yzardımBol sans tabela 1 yaristan cikmis.. güsel kuponlar olmuş burda supriz gelsin o zman paraya gitsin biraz..
köpekte de karabaş morukOkeyde arataş ganyanda karatas