Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Canı Sıkılanlar Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byismo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
304
371
63
Merhaba Arkadaslar dün de beni karakoldan aradilar.ankaradan birisi sikayetci olmus.
Ben nasil işin icine girdim bilmiyorum.
Bu vatandas demiski ifadesinde internetten bi ilan gördüm 2 bin tl yatirip 10 bin kazanmak istermisin diye girdim hesabimdan para yatirdim ama hesabimdaki tüm para gitti demis.40 bin tl.
Polis bana hic hesap bilgilerini birisiyle paylastin mi diye sordu yok dedim.olay ne zaman olmus diye sordum 2019 yilinda dedi.
Dedim benim o yillarda telefonum bile en kotu telefonlardandi kaldiki bu internet olaylarindan hic bir sekilde anlamam dedim.
Tek suphelendigim konu 2019 yilinda betgaranti denen adi sitede 42 k jackpot kazandim 12 k sini papara ile odeyip sonra binbir takla attiktan ve lisansa sikayet ettikten sonra 3 gunde 10 k olarak uc gunde vermislerdi.ama gonderen isimleri farkli idi hep özellikle baktim.
Hic bole bir durum basina gelen varmi

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,586
4,826
113
@Kaneko55 2 tane altılım var giden birinde 4. ayak 6 diğerinde tabela 3 tek
Reis gec gördüm yaw tel sarjdaydi ben sabah bi 3k biraktim sitelere altili yapmayacaktim bugün.. erken görsem bizim ganyanda Ankara 1. Ayakta 8 tekti herkeste onu tek söylerdim sana gelmis galiba oda gerisini 5li olarak içeri alırdın..

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Reis gec gördüm yaw tel sarjdaydi ben sabah bi 3k biraktim sitelere altili yapmayacaktim bugün.. erken görsem bizim ganyanda Ankara 1. Ayakta 8 tekti herkeste onu tek söylerdim sana gelmis galiba oda gerisini 5li olarak içeri alırdın..
iki altılıda da 8 tekti işte ikisinde de iki tekle girdim. dur atayım kuponları

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
...

Ekli dosyalar

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,586
4,826
113
iki altılıda da 8 tekti işte ikisinde de iki tekle girdim. dur atayım kuponları
Bu 4 ayakta 1 war kiloyu ağır vermişler.. gerçi 2. At ama ben burda kadire kolay yarış wermezler diye düşüyorum bide tabi tabelada karisik ordada 1 war. Ama yazdığın gibi gelsin tabiki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...