- 27,584
- 22,817
- 113
Hatta daha fazla ya rahat 7-85-6 senelik mazisi var
Hatta daha fazla ya rahat 7-85-6 senelik mazisi var
ömer kaya yı diyorsun herhaldeBi ara ünlü bi jokey esselaaaaaa olmuştu
Sana da çok yanlış yapan oluyor dost çok vicdanlisinbağcılara gelmiyorum artık, eski bir dostum vardı orada yanlış yaptı uğramıyorum artık
ben 93 94 yılında okula bülten götürüyordum ortaokuldaHatta daha fazla ya rahat 7-8
2016da wardi arada bende oynuyordum eskiden onun birim fiyatı aynıydı simdi biraz yüksek oynarken parasi çok oluyor o yüzden şuan tercih görmüyor zaten hepsine bu hafta zam.geldi aw kopamiyoruzdaHatta daha fazla ya rahat 7-8
insanoğlu işte çiğ süt emmiş, 3 tane dostum vardı biri yanlış yaptı kaldı 2, diğerleri arkadaş tanıdık v.sSana da çok yanlış yapan oluyor dost çok vicdanlisin
Kardesim bu altili sevdasına aw bucaya gelmistim ben kackere şirinyere way aw gençliğiSana da çok yanlış yapan oluyor dost çok vicdanlisin
Ben daha projede yoktum o zamanben 93 94 yılında okula bülten götürüyordum ortaokulda
Galiba oydu bide ceza alan vardı dikenli kırbaç kullanıyor falan demişlerdiömer kaya yı diyorsun herhalde
onun abisi mehmet kayaGaliba oydu bide ceza alan vardı dikenli kırbaç kullanıyor falan demişlerdi
Bende dayı ile küçükken çok giderdim bir sakız parası bile kazanamadi hala oynuyorKardesim bu altili sevdasına aw bucaya gelmistim ben kackere şirinyere way aw gençliği
Maalesef öyle dostinsanoğlu işte çiğ süt emmiş, 3 tane dostum vardı biri yanlış yaptı kaldı 2, diğerleri arkadaş tanıdık v.s
vicdanlıyımdır ama çok kinciyimdir uğraşırım
Esir almışlar ganyanı awonun abisi mehmet kaya
Yanlış insanlara yapılan yanlışlarinsanoğlu işte çiğ süt emmiş, 3 tane dostum vardı biri yanlış yaptı kaldı 2, diğerleri arkadaş tanıdık v.s
vicdanlıyımdır ama çok kinciyimdir uğraşırım
bütün sülale öyle, ya at biniyorlar ya at yetiştiriyorlarEsir almışlar ganyanı aw
sağlık olsun da üzülüyor insan dostundan darbe yiyinceYanlış insanlara yapılan yanlışlar
Bu konularda elhamdülillah vicdanım çok rahatsağlık olsun da üzülüyor insan dostundan darbe yiyince
Reis en başta yazdim sana 1 numara buraya fazla gelir kadire ankarada rahat yaris vermezler gitsin bursada at binsin oonun abisi mehmet kaya