- 3,241
- 9,708
- 113
Aleyküm selamSelamın aleyküm yoldaşlar
Aleyküm selamSelamın aleyküm yoldaşlar
Abi sen bu betzula frespin aldin mi imkanin warsa degerlendir %50 500spine kadsr weriyor çok iyi promosyon ana para tek kati cewir al..merhaba
Belli de bakmadım daha yarın bakarım ancaŞimdi program belli değil mi
Yaladım orayıAbi sen bu betzula frespin aldin mi imkanin warsa degerlendir %50 500spine kadsr weriyor çok iyi promosyon ana para tek kati cewir al..
Bugüne özel mi oYaladım orayı
evetBugüne özel mi o
Türkü bulamıyoruz yabancıya hiç bulaşmamYabancılar gece fena program var
Kaçta koşuyor onlarYabancılar gece fena program var
Dostum degerlendir wild West de her yer 250 veriyor orasi 500 e kadar.Bugüne özel mi o
Yav hani dmAbi sen bu betzula frespin aldin mi imkanin warsa degerlendir %50 500spine kadsr weriyor çok iyi promosyon ana para tek kati cewir al..
La nakit var şimdi içmeye gidecem 12 den sonrada birinden para gelicek 12 den SONRA güzel bonus varsa alırız yineDostum degerlendir wild West de her yer 250 veriyor orasi 500 e kadar.
Baska birşey düşünme aw get iç nerd3 içiyorsanLa nakit var şimdi içmeye gidecem 12 den sonrada birinden para gelicek 12 den SONRA güzel bonus varsa alırız yine
22.06 da hemde devirli altılıymışKaçta koşuyor onlar
aw yatmazsa ya@oldschool abi hadi bakalim bu sefer şanssızlığıni kırmanın lazim burdanda son ayaktan yatmaz herhal
Sans abi ya aw kocakaya başka zaman 1.05lik at getirmez aw 6 yaris aldianasını avradını gitti favori geldi yine aw ne zaman kapatsam favori geliyor sokucam böyle şansa