- 11,413
- 15,295
- 113
İyi sallamışın harbidenFenerde 3 sayi atmıştı gecen yıl grupta ama burası finalfour neyse bi kupon salladım arsenal bugün çok parçalar kendini..
İyi sallamışın harbidenFenerde 3 sayi atmıştı gecen yıl grupta ama burası finalfour neyse bi kupon salladım arsenal bugün çok parçalar kendini..
Betzula fresipin bugün yine warmis aynı oyunİyi sallamışın harbiden
misafir var bakamıyorum hiçBetzula fresipin bugün yine warmis aynı oyun
vay be 6 golden yattı moruk sağlık olsunFenerde 3 sayi atmıştı gecen yıl grupta ama burası finalfour neyse bi kupon salladım arsenal bugün çok parçalar kendini..
Nelerden yatmadikki koskoca arseenali notingama yendirdik aw bi sote daha war xslotmu ne ilk yatirima 777 tl ye kadar spon weriyormus onun sırasındayimvay be 6 golden yattı moruk sağlık olsun
altılı da devire gidiyorAz once betzulada 500 spin aldim ilk 50 spinde 850 tl kazandırdı aw totalde 1100 werdi saka gibi 😀😀
Yarın derse calisalimda sağlam bi altılı yapalimaltılı da devire gidiyor
Normal İzmir orasi arada fawori getirip sonrasinda bağlıyorlar sacma sapan ganyanlaraaltılı da devire gidiyor
Buradayız dostHerkes uyudu mu yaw
Herkes uyudu mu yaw
@Novasky artık ne halt karıştırıyorsa xslotta bonanza çevirmekten newri döndü sanirsam uyku tutmamışBuradayız dost
Çeviriyor çeviriyor çekim yapıyor şanslı bugün@Novasky artık ne halt karıştırıyorsa xslotta bonanza çevirmekten newri döndü sanirsam uyku tutmamış
Memleketten kazanıyorÇeviriyor çeviriyor çekim yapıyor şanslı bugün
Aynen denedim sua acmiyorPascal oyunlarını açamadım 2 gündür denemediğim tarayıcı kalmadi