- 5,586
- 4,826
- 113
Cezadan yazacam şimdide ne burda sayfa kalır ne beni burda banlamadan tutarlar..Güzelim bam güm uyan
Her olaya ederi kadar duyar
Sessiz kalana çökerler burda kural
Sevgisiz memleketin bağrına yol al
//Ados
Cezadan yazacam şimdide ne burda sayfa kalır ne beni burda banlamadan tutarlar..Güzelim bam güm uyan
Her olaya ederi kadar duyar
Sessiz kalana çökerler burda kural
Sevgisiz memleketin bağrına yol al
//Ados
Haci bu xslotu canlidanmi talep yoku bonus talebi biri yazmisti bi yerden oluyor diye bulamadim yazıyı.. 166 kişi war destekte awTako Canlıdanmı istiyoruz spinleri
Hafız canlıdan geceye özel yüzde elli freespin istiyorsun netentte, 150 freespini milkshake xxxtreme oyununda çeviriyorsun, spin kazancının beş katı ve anaparanın bir katı çevrimi var, çevrimi ister netentte bütün oyunlarda yap, ister sweet bonanza veya gates of ta yap, bu bonus bu konuya özel öteki başlıkta paylaşma da piç olmasnBetcombet 300 atıyoruz sonra
koca forumda bir kişi de sıra beklemeyin dememiş. arkadaşlar sıra beklemeyin hesabım kısmına girin oradan yardım taleplerine gelin promosyon başlığından kullanıcı adınızı ve hangi bonusu talep ettiğinizi yazın 2-3 dakikaya otomatik eklensin niye kafanızı yoruyorsunuzHaci bu xslotu canlidanmi talep yoku bonus talebi biri yazmisti bi yerden oluyor diye bulamadim yazıyı.. 166 kişi war destekte aw
para cekım yerine tıkla orada yardım talebıni doldur ondan sonra gonder eklıyorlarHaci bu xslotu canlidanmi talep yoku bonus talebi biri yazmisti bi yerden oluyor diye bulamadim yazıyı.. 166 kişi war destekte aw
oyunu bulamadım yahu link varmıHafız canlıdan geceye özel yüzde elli freespin istiyorsun netentte, 150 freespini milkshake xxxtreme oyununda çeviriyorsun, spin kazancının beş katı ve anaparanın bir katı çevrimi var, çevrimi ister netentte bütün oyunlarda yap, ister sweet bonanza veya gates of ta yap, bu bonus bu konuya özel öteki başlıkta paylaşma da piç olmasn
Yaz kızım hayaller iptalGelirse 1 kişiye 150 atalım
altılı yapalım yarın ya bakayım gece programa gönder 400 500 sağlam girelimYaz kızım hayaller iptal
geçmiş olsun
Bu gece mialtılı yapalım yarın ya bakayım gece programa gönder 400 500 sağlam girelim
bu gece bakarım yarın oynarız işte 3 gibi başlayacak yarış 3 buçuk mu neyse işteBu gece mi
Ecnebiler kosmuyo mu suanbu gece bakarım yarın oynarız işte 3 gibi başlayacak yarış 3 buçuk mu neyse işte
ben oynamam ecnebi varsa da tevzisi azEcnebiler kosmuyo mu suan
Tevzi ne demekben oynamam ecnebi varsa da tevzisi az
toplanan paraTevzi ne demek
Bişey daha öğrendiktoplanan para