Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Canı Sıkılanlar Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
betcombet182.com
300 liraya kadar yüzde elli freespin veriyor, freespinleri netent sağlayıcısından alın, milkshake xxxtreme oyununda 5 liradan çeviriyor. Anapara bir kat, freespin kazancının beş kat çevrimi var. Çevrim sadece netentte ve sweet bonanza+gates of olympos ta, satın alım serbest

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Su xslota para attim hesaba gecmedi xslot bana yapacak şimdi altiliyi :)
orası biraz sıkıntılı kardeşim haberin olsun, yatırım çekimde sıkıntı olmaz da herkes paparayla yatırıma yüklenmiş sanırım yatırım hesabı da aynı, ceza gelebilir ayık ol

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,586
4,826
113
betcombet182.com
300 liraya kadar yüzde elli freespin veriyor, freespinleri netent sağlayıcısından alın, milkshake xxxtreme oyununda 5 liradan çeviriyor. Anapara bir kat, freespin kazancının beş kat çevrimi var. Çevrim sadece netentte ve sweet bonanza+gates of olympos ta, satın alım serbest
Abi bu bonuslari tek kat veriyorlar artık ne 5 kati.. xslot war yeni çıkmış konusunda war 777 tlue kadar tek cewrimli bonnazada gecerli bonus ana parada tek kati

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,587
22,823
113
Su xslota para attim hesaba gecmedi xslot bana yapacak şimdi altiliyi :)
betcombet182.com
Zengin konusu oldu iyic ben gidiyom aw

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,586
4,826
113
orası biraz sıkıntılı kardeşim haberin olsun, yatırım çekimde sıkıntı olmaz da herkes paparayla yatırıma yüklenmiş sanırım yatırım hesabı da aynı, ceza gelebilir ayık ol
Ben papara kullanmıyorum direk hawale yaptim daha erkenden ceza yiyeyim diye 😀😀

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Abi bu bonuslari tek kat veriyorlar artık ne 5 kati.. xslot war yeni çıkmış konusunda war 777 tlue kadar tek cewrimli bonnazada gecerli bonus ana parada tek kati
ama bir liradan çeviriyor spinleri bu beş liradan çeviriyor yani 300 yatırıyorsun, sana 150 spin veriyor karşılığı 750 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...