- 5,586
- 4,826
- 113
Kardesim formda biri paylaşmış gördün mü barca iy 2 üst 20k basmış sen ne diyon ?Yaz dost
Kardesim formda biri paylaşmış gördün mü barca iy 2 üst 20k basmış sen ne diyon ?Yaz dost
Acele etmişKardesim formda biri paylaşmış gördün mü barca iy 2 üst 20k basmış sen ne diyon ?
Dakka 1 gol 1 awAcele etmiş
Ben oynamadım kafama yatan site bulamadım. 2.5 üst 1,59 1,62 1,65 oldu en son yükseliyor sürekli
Kazanır umarımDakka 1 gol 1 aw
Banko o maç en kötüsü iade gündüzden yerimizi aldık o macaAcele etmiş
Ben oynamadım kafama yatan site bulamadım. 2.5 üst 1,59 1,62 1,65 oldu en son yükseliyor sürekli
Haci bunlardan birsey cikiyor mu değişik birsey fazla bir frespin vermiyorki..Bu gece 00.00'dan sonra pusulabet freespin promosyonu var,betine ayın 5 i 15 i 25 i bonusu var unutmayın 👊
Ben promosyonları yazdım dost,ama fikrimi soracak olursan betine çok daha iyi promosyonHaci bunlardan birsey cikiyor mu değişik birsey fazla bir frespin vermiyorki..
Ne war ondaBen promosyonları yazdım dost,ama fikrimi soracak olursan betine çok daha iyi promosyon
Mesela 500 yatirdin 500 ekliyor 1000 kasa ile başlıyorsun minimum 5 kati maksimum 10 kati cekim yapiyorsun 1 kat çevrimi var ve spor slot karışık oynayabilirsinNe war onda
İyiymiş yarın bakılır bunaMesela 500 yatirdin 500 ekliyor 1000 kasa ile başlıyorsun minimum 5 kati maksimum 10 kati cekim yapiyorsun 1 kat çevrimi var ve spor slot karışık oynayabilirsin
Bolşans kardeşimİyiymiş yarın bakılır buna
Geçmiş olsun dostum hayırlı tedavileriyi geceler herkese, pek müsait değilim bu ara diş tedavisi başladı bir süre aktif olmam
sağolasın eyvallahGeçmiş olsun dostum hayırlı tedaviler
Diş ağrısını yaşayan bilir Allah sabır versiniyi geceler herkese, pek müsait değilim bu ara diş tedavisi başladı bir süre aktif olmam