- 14,936
- 5,123
- 113
Bu maçı alsa diğer Mac Miami evinde seri 4-2 biter gibiBu arada tarihte hiç olmamış galiba NBAde 3.0 dan mac cewriren boston yapmasın bunu 🤔
Bu maçı alsa diğer Mac Miami evinde seri 4-2 biter gibiBu arada tarihte hiç olmamış galiba NBAde 3.0 dan mac cewriren boston yapmasın bunu 🤔
Bugün biterBu arada tarihte hiç olmamış galiba NBAde 3.0 dan mac cewriren boston yapmasın bunu 🤔
Miamide butter her zaman kurtaramaz bence boston geri dönecek son maç haric önceki maçlarda acayip isabetsiz atışları oldu Miami bu gece aldı aldı alamadı boston 4..3 cewirir 3..2 orani war turu geçerin Yüksekolsa basılır aslindaBu maçı alsa diğer Mac Miami evinde seri 4-2 biter gibi
Aynen dost bakalım ne olacak tatum sazı eline alırsa çevirir seriyiMiamide butter her zaman kurtaramaz bence boston geri dönecek son maç haric önceki maçlarda acayip isabetsiz atışları oldu Miami bu gece aldı aldı alamadı boston 4..3 cewirir 3..2 orani war turu geçerin Yüksekolsa basılır aslinda
Aleyküm selamSelamın aleyküm iyi geceler herkese
Hiç mi üşenmedinbeyler şimdi size bir istatistik sunuyorum kendim inceledim tek tek Galatasaray son 10 senede sondan bir önceki hafta oynadığı tüm maçları kazanmış istisnasız Galatasaray kazanırsa şampiyonluğu ilan edip fener maçına kupa ile çıkmak içinde izin aldılar gs kazanır 1.5 oranı var hediye oranmış gibi geliyor bana son haftaya 3 takımı yarıştırmazlar fb bjk arasında 2.lik için seyir zevki bırakırlar chatgpt yapay zeka gs bjk maçına bjk kazanır demişti o zaman bjk kazanır oynamışımtım aynı şekilde son haftaki gs fb maçına da beraberlik ön görmüştü 1k kasayı haftaya gs kazanır oynayıp sonrasında kasımpaşa bjk maçına ilk yarı kasımpaşa gol atar deyip (sezon istatistiklerine göre) olan kasayı da son hafta fenerbahçe çifte şans alarak 6-7 katına çıkarmak mümkün duruyor sanki bedava paraymış gibi geliyor bana yaw fikriniz nedir
Kazanır mı aldınBen bu dortmundun anasını avradını gelmişini geçmişini...
Cok saçma penaltoci emrecan.. haller gidip ondam topu alıyor o zman içime doğdu kaçırır kesin dedim kacti verdiler şampiyonluğuBen bu dortmundun anasını avradını gelmişini geçmişini...
Çevirir belki dost inşaallahBen bu dortmundun anasını avradını gelmişini geçmişini...