- 14,936
- 5,123
- 113
Ya kk seçilecekti ya fener şampiyon olamayacaktı kk seçilemedi fener şampiyon olur mu acaba 😁😁😁😁
abi dm baksanaYa kk seçilecekti ya fener şampiyon olamayacaktı kk seçilemedi fener şampiyon olur mu acaba 😁😁😁😁
bende üst aldım gümrük cincon fenev adana20lik olduk amk kayserisi 10 kişi kalmış
Paşa macında gol yok
Sktgmn süper ligi
İki gole kaldım ama paşa atsa kayseri atamaz gavronovic hosseini mensah alayı yedek hala girmediler çağdaşçığım satmış maçıbende üst aldım gümrük cincon fenev adana
Soyle Dost Enişte tekelci dayı tutuncu sulale kacakcı Sana ne vericez onemlı olan orasıbir tane lazım değil moruk bulabildiğim kadar bulacağım, elime çok sayıda 5000lik elfbar gelecek, bende normalden daha ucuza tekellere ve ttüncülere satacağım, siz satabilirseniz sizde yol bulursunuz
bozmadın mı hala ben az bi zararla kurtardım parayıAw kayserisine kaldık
Karagümrüğün yemediği maç yok ama bozsak mı napsak aw
Kupon 20 veriyor bozum 4800dü elim gitmedi atamyacak biliyorum bekleyelim bi umutbozmadın mı hala ben az bi zararla kurtardım parayı
Kocaeli 1.altili son ayaktan 4 atla yatti aww 11k wermis 2. Gelen atın ganyani 37 lira o war aw gelse 50kdan assa wermez bide son anda geçildi olaya bak aksam akşam kafayi yedirtti awbozmadın mı hala ben az bi zararla kurtardım parayı
bıraktım ben moruk kafayı yemedenKocaeli 1.altili son ayaktan 4 atla yatti aww 11k wermis 2. Gelen atın ganyani 37 lira o war aw gelse 50kdan assa wermez bide son anda geçildi olaya bak aksam akşam kafayi yedirtti aw
Bende birakiyorum yawas yawas Basket bahsini tamamen kapattim zaten.. Tjk da bitirirsek hayattan keyf alcaz awbıraktım ben moruk kafayı yemeden
bıraktım ben moruk kafayı yemeden
Tenise yönelin keyfinize bakınBende birakiyorum yawas yawas Basket bahsini tamamen kapattim zaten.. Tjk da bitirirsek hayattan keyf alcaz aw
Masa tenisi miTenise yönelin keyfinize bakın
Hünerlerimi farkediceginiz o gün gelicekMasa tenisi mi
Bu slogan ise yaramamisti sanirsamHünerlerimi farkediceginiz o gün gelicek
BEN SULLY GELİYORUM
Yanlış adam olduğu için yaramadıBu slogan ise yaramamisti sanirsam