- 6,134
- 5,173
- 113
Hayirli forumlar ulkecek buyuk bir sinavdan geciyoruz Allah sonumuzu hayirli etsin
aynen dostum ama her toplum hak ettiği şekilde yönetilir, bak isveçe isviçreye bilmem nereye çünkü o insanlar onu hak ediyor, biz bunuHayirli forumlar ulkecek buyuk bir sinavdan geciyoruz Allah sonumuzu hayirli etsin
Ben anlamamda çevremde çok var kullanan hastası olan sorar sorustururum kafadan 3-4 kişi var satabilcegim dukkanlarada sorarımacayip satılıyor aw kapış kapış millet buna başlamış sigarayı bırakıp
aga dükkanlara sor şahıslardan para kazanamazsın, bir tanesinden 20 tl kazansan 100 tane satsan bir dükkana 2k cepteBen anlamamda çevremde çok var kullanan hastası olan sorar sorustururum kafadan 3-4 kişi var satabilcegim dukkanlarada sorarım
Bende biraz sinyalcilikte var 😂 sen mallar gelince haber et gerisi bende trendyolda satılıyo mu bakmam lazım orda şirket var Hepsiburada aynı şekildeaga dükkanlara sor şahıslardan para kazanamazsın, bir tanesinden 20 tl kazansan 100 tane satsan bir dükkana 2k cepte
Mal hazır, ben sadece satabilirmiyimin peşine düştüm çok para koyucam sermaye olarak, baktım müşteri hazır bekliyor basıcam parayı alıcamBende biraz sinyalcilikte var 😂 sen mallar gelince haber et gerisi bende trendyolda satılıyo mu bakmam lazım orda şirket var Hepsiburada aynı şekilde
Iyi geceler dost yatmadan bi dm atarmisin musaitseniyi geceler millet ben yatar
Rüyanda kendini suriyeli tokatlarken göriyi geceler millet ben yatar
Aleyküm selamSelamın aleyküm dostlar
Tebrikler hocamFreebet ile gelen orana bakın
Bol şanslar reisKasımpaşayla karagümrüğe var aldık pusudayız