- 34,552
- 19,153
- 113
Tabi cnmDünyanın en kolay işi
Tabi cnmDünyanın en kolay işi
di mi, özellikle komünist olmak komünist gibi yaşamak çok kolay bizim memleketteDünyanın en kolay işi
selametle...Hiç halim yok valla yatiyom bol sanslar sana komünist olamayacam ben
Şu dünyada herşey olur ama komünizim ile bir ülke yada bir toplum yaşamaz yaşayamaz o yüzden onu savunmak kolay bana göredi mi, özellikle komünist olmak komünist gibi yaşamak çok kolay
Bari onu alçaltmayın bee aw komünust olmak dunyanin en zor işi heleki o kisi kumarbazsa milyonda bir bile komunust olamazdi mi, özellikle komünist olmak komünist gibi yaşamak çok kolay
zor olanı savunmanın kolay olduğunu da ilk defa duyuyorumŞu dünyada herşey olur ama komünizim ile bir ülke yada bir toplum yaşamaz yaşayamaz o yüzden onu savunmak kolay bana göre
Neden yasayamaz laŞu dünyada herşey olur ama komünizim ile bir ülke yada bir toplum yaşamaz yaşayamaz o yüzden onu savunmak kolay bana göre
ben ironi yapıyorum kardeşimBari onu alçaltmayın bee aw komünust olmak dunyanin en zor işi heleki o kisi kumarbazsa milyonda bir bile komunust olamaz
Zor olan değil imkansızi savunmak bence kolaycilik zaten gerçekleşmesi imkansız olan birşey için bir çaba sarf edilmiyor kolay işz
zor olanı savunmanın kolay olduğunu da ilk defa duyuyorum
Icra davalarina benzemez yanlizBende bundan sonra komünistim dava arkadaşlarım dm atın lütfen
Welcome to Candy ShopIcra davalarina benzemez yanliz
Yahu kardeşim benim ebem s.... Evimi arabamı ve gelir düzeyimi duzeltmisim ama eli si... gezinen adam ile aynı şartlar altında neden yaşamak zorundayımNeden yasayamaz la
Dost ne iciyoruz bu gece cumlenin basi ile sonu birbiriyle celisiyorZor olan değil imkansızi savunmak bence kolaycilik zaten gerçekleşmesi imkansız olan birşey için bir çaba sarf edilmiyor kolay iş
Limon kolonyasıDost ne iciyoruz bu gece cumlenin basi ile sonu birbiriyle celisiyor
Sen kominizmi cok yanlis anlamissin broYahu kardeşim benim ebem s.... Evimi arabamı ve gelir düzeyimi duzeltmisim ama eli si... gezinen adam ile aynı şartlar altında neden yaşamak zorundayım
Doğrudur yanlış anlamış olabilirimSen kominizmi cok yanlis anlamissin bro