- 41,592
- 44,953
- 113
Siyaset Yasak Takocum Yasaklan adamları daracında astılar ne konuşuyosun
Siyaset Yasak Takocum Yasaklan adamları daracında astılar ne konuşuyosun
Bu ülkede idam edilmeyen yada eziyet görmeyen kesim var mı?lan adamları daracında astılar ne konuşuyosun
Geçmiş olsun dostumMısırlı Cocukları 18 Ftnmizi Yedi
Bro ulkeyle alakali bisey degil bu dusunce dusunce uykum kacmadan gidim benBu ülkede idam edilmeyen yada eziyet görmeyen kesim var mı?
bu konu siyaset konuşulabilir konuSiyaset Yasak Takocum Yasak
İyi geceler dostBro ulkeyle alakali bisey degil bu dusunce dusunce uykum kacmadan gidim ben
Siyaset degilkiSiyaset Yasak Takocum Yasak
ben soyleyımde Konu kıtlenır Birazdanbu konu siyaset konuşulabilir konu
yenisini açarımben soyleyımde Konu kıtlenır Birazdan
Guzel mac olacak ama beste kalkmam lazim mahfoluyoz ama iyi oluyo kumardan az uzak kaldik dedeye verip yatiyoz artik bi aybende maçı izlemeye gidiyorum yav
Limon kolanyası Saglammıs Dostyenisini açarım
29 da haaland atacak diyorlar ama insallah 31 de atar bol sanslarIlk 30 dakka gol olmaz aldik
afiyet olsunLimon kolanyası Saglammıs Dost
Kardeşim halland zannetmiyorum gol atsın Realin elemesini isterim city hiç sewemedim bu sene çok bahsini yatirdi..29 da haaland atacak diyorlar ama insallah 31 de atar bol sanslar
çizgiden çıkardılar az önceKardeşim halland zannetmiyorum gol atsın Realin elemesini isterim city hiç sewemedim bu sene çok bahsini yatirdi..
Ben de sevmem ama alt katta bi dost haalanda kalmisKardeşim halland zannetmiyorum gol atsın Realin elemesini isterim city hiç sewemedim bu sene çok bahsini yatirdi..