- 27,584
- 22,817
- 113
tebrik ederim kardeşim devamını dilerim
merhaba kardeşim...Selamın aleyküm iyi akşamlar
Ve aleyküm selam dost iyi aksamlarSelamın aleyküm iyi akşamlar
yoklukta kese kağıdıyla gideri var sağolasın100 – 249 TRY arası 15 Freespin ( Freespinden maksimum 1000 TRY kazanç elde edilebilir.)
250 – 499 TRY arası 25 Freespin ( Freespinden maksimum 1000 TRY kazanç elde edilebilir.)
500 – 999 TRY arası 35 Freespin ( Freespinden maksimum 1000 TRY kazanç elde edilebilir.)
1000 TRY – 2499 TRY 50 Freespin ( Freespinden maksimum 1000 TRY kazanç elde edilebilir.)
2500 TRY – 4999 TRY 100 Freespin ( Freespinden maksimum 3000 TRY kazanç elde edilebilir.)
5000 TRY ve üzeri 150 Freespin ( Freespinden maksimum 5000 TRY kazanç elde edilebilir.)
3- Günde 1 (bir) defa alınabilir. Eklenen freespinler çevrimsizdir. Bonus kazancınızı ve ana paranızı 1 katı kadar istediğiniz alanda çevrim yaptıktan sonra çekim talebi oluşturabilirsiniz.Bonus; örneğin her hafta cuma günü 00:00 –
23:59 saatleri arasında yapacağınız yatırımlar için geçerlidir.(24 saat geçerli olacaktır)turboslot303.com
Ha ha bu iyiydi dost 4.20 tl freespinleryoklukta kese kağıdıyla gideri var sağolasın
basel üstHerkes güvendiği maçı söylesin maç öncesi kombine yapalım
Aleyküm selamSelamın aleyküm iyi akşamlar
Dünden sonra utanıyorum dostHerkes güvendiği maçı söylesin maç öncesi kombine yapalım
Basel fiorentina kg varHerkes güvendiği maçı söylesin maç öncesi kombine yapalım
Basel üst dendi aynı kombineye koyamayiz hangisini alalımBasel fiorentina kg var
Senle ne işi var dost Butlerın attığı sayılsrı izledin mi adam hem oyun olarak hem sayı katkısı olarak extra iyiydi tatum aptalı da saçmaladıDünden sonra utanıyorum dost
GönderDünden sonra utanıyorum dost
O zaman west ham 1.5 üst diyorum banko benceBasel üst dendi aynı kombineye koyamayiz hangisini alalım