- 17,346
- 9,952
- 113
Hemen getireyim bir k salla bana hemen getiriyom9k bu maçın tek golünden gidiyoreEkli dosyayı görüntüle 355626
Hemen getireyim bir k salla bana hemen getiriyom9k bu maçın tek golünden gidiyoreEkli dosyayı görüntüle 355626
Teşekkürler reis sorun yokBakalım bi miktar bakiye bekliyorum, ufakta olsa sana bir roll yaptırabilirim bakalım yazarım
Dur bakalım aga bekliyorum alacak var bir yerden elemanı bekliyorum kendim de oynarsam atarım sana , bekliyorum taksi durağında bakalımTeşekkürler reis sorun yok
Bulamadım maçı9k bu maçın tek golünden gidiyoreEkli dosyayı görüntüle 355626
İSkoçya ligi mi bu9k bu maçın tek golünden gidiyoreEkli dosyayı görüntüle 355626
O kadar büyük girmiyorum reis 100 200 günlük bugün 2k gitti bayrama planlar iptal oldu anlıcanAvuç değil de el önemli
Bitti hacı 3-0Bulamadım maçı
dost
Neden küfür ediyorsun dostum
Seni uyarıyoruz neden anlamak istemiyorsun
Küfür yasak dostum
konuşma üslubunu değiştirirsen sevinirim.
Aga yapma sen de Allahın aşkına ya 1000 defa soruyoruz herkes para peşine düşmüş eskiden forum böyle değildi bonus spin bilmem ne diye diye iyice gevşedi dostluk arkadaşlık bağları herkesmenfaat için foruma giriyor gözünü seveyim ya , bize sorulunca cevap veriyoruz her şeye , yardımcı olmaya çalışıyoruz her şeklde maddi manevi adamlarw tek soru soruyorum cevap vermiyorlar ya böyle de olmaz yanidost
Neden küfür ediyorsun dostum
Seni uyarıyoruz neden anlamak istemiyorsun
Küfür yasak dostum
konuşma üslubunu değiştirirsen sevinirim.
biz yeri gelince gerekeni yaparız dostumAntepli ile ilgili yorumum neden silindi adam size küfür etti bize küfür etti daha ne yapmalı nasıl buna anlayış gosterebiliyosunuz
Sorun yok aga dusunmen yeterliDur bakalım aga bekliyorum alacak var bir yerden elemanı bekliyorum kendim de oynarsam atarım sana , bekliyorum taksi durağında bakalım
cevap verir veya vermezAga yapma sen de Allahın aşkına ya 1000 defa soruyoruz herkes para peşine düşmüş eskiden forum böyle değildi bonus spin bilmem ne diye diye iyice gevşedi dostluk arkadaşlık bağları herkesmenfaat için foruma giriyor gözünü seveyim ya , bize sorulunca cevap veriyoruz her şeye , yardımcı olmaya çalışıyoruz her şeklde maddi manevi adamlarw tek soru soruyorum cevap vermiyorlar ya böyle de olmaz yani
Daha yeri mi kaldı kral forumununda sizinde diyerek cümleye başladı ana avrat sövdü herkese 1-2 gün sonra burda küfür konusunda biraz daha gaddar olmalısınız isteyen istediği gibi küfür ediyo sürekli raporluyorum uyarıldı diyosunuz hayır forumda serbestse bende biliyim bende küfür ediyim herkesebiz yeri gelince gerekeni yaparız dostum
Oranlar çok düşük hacı bunlarındaBu ligi takip edin. Belki de dunyanin en cok gol olan ligidir. Mac sonu bu 4 mactan en az 25 gol cikar 💯Ekli dosyayı görüntüle 355635
Bu ligi takip edin. Belki de dunyanin en cok gol olan ligidir. Mac sonu bu 4 mactan en az 25 gol cikar 💯Ekli dosyayı görüntüle 355635
konuda ayrıDaha yeri mi kaldı kral forumununda sizinde diyerek cümleye başladı ana avrat sövdü herkese 1-2 gün sonra burda küfür konusunda biraz daha gaddar olmalısınız isteyen istediği gibi küfür ediyo sürekli raporluyorum uyarıldı diyosunuz hayır forumda serbestse bende biliyim bende küfür ediyim herkese