- 71,312
- 43,851
- 113
Şunu dedin ya beni fena tavladın abi senin tşşklarına beton yetmez @oldschool abiminkilere 70 kilo döktük çatladıSenin canın sağolsun,izmire memleketime döneyim sana kralını yollayayım kardeşim
Şunu dedin ya beni fena tavladın abi senin tşşklarına beton yetmez @oldschool abiminkilere 70 kilo döktük çatladıSenin canın sağolsun,izmire memleketime döneyim sana kralını yollayayım kardeşim
@oldschool bizimde abimiz,yaşı benden büyük saygi duyduğum değer verdiğim biridir,selâm olsun 👋Şunu dedin ya beni fena tavladın abi senin tşşklarına beton yetmez @oldschool abiminkilere 70 kilo döktük çatladı
Sezon sonu partilicez zaten @Fterim1905 de gelcekCanın sağolsun kardeşim nası istersen,yanına gelirdim bi rakını içerdik,vallaha kimseden korkumuz yok evelallah babam ceza avukatı kayınço gaziantepte hakim,kuzen izmir emniyet müdürü
İtalya'da teknik direktörlük yaparken Pirlonun validesiyle içip yarım bıraktığım yıllanmış şarabı da getireceğimSezon sonu partilicez zaten @Fterim1905 de gelcek
Yolumun düşmesine gerek yok cepler bi kendine gelsin geliriz abim@oldschool @dost @SULLY ve aklıma gelmeyen diğer dostlarım kardeşlerim izmire yolunuz düşerse bi organizasyon yapalım ben karşiyakadayım bilginiz olsun 👍
Seninle de tanışırız kardeşim inşallah,iyi olan delikanlı dürüst olan insana her zaman kapımız açıkİtalya'da teknik direktörlük yaparken Pirlonun validesiyle içip yarım bıraktığım yıllanmış şarabı da getireceğim
Eyvallah dost, adamsın 😊😊Seninle de tanışırız kardeşim inşallah,iyi olan delikanlı dürüst olan insana her zaman kapımız açık
Sana abi tavsiyesi,yanlış anlama sakın kendime yakın gördüğüm için söylüyorum,GEÇMİŞİ unut ANI yaşa GELECEĞİ plânlaYolumun düşmesine gerek yok cepler bi kendine gelsin geliriz abim
Seni yanlış anlamam abimmSana abi tavsiyesi,yanlış anlama sakın kendime yakın gördüğüm için söylüyorum,GEÇMİŞİ unut ANI yaşa GELECEĞİ plânla
36 da bide gol iptal olmuşAl ahly maçına üst dedik 30dan beri 0-2
Oç mısırlılar 88bin gidiyor
Hahahahaha gooooolAl ahly maçına üst dedik 30dan beri 0-2
Attrip geliyorumAl ahly maçına üst dedik 30dan beri 0-2
Ben olmasam olmazdı 8 uğurlu sayım gerçektenÜç sıfır be 88 bin lira benim uğurlu sayım bırakır mıyım