- 249
- 163
- 43
Vatan millet Sakarya
Ekli dosyalar
-
213 KB Görüntüleme: 156
Ah be halil abim aile ile yemeğe ciktin sana tuzlu geldiVatan millet Sakarya
Zemin ve hava şartları rakibe goreydi yenilmemiz normalBizim halısaha ekibini koysaydım milli takimin yerine daha güzel oynarlardı
Reisim gecelikte olsa esc çağırcaktık düşecez şimdi sitelereAh be halil abim aile ile yemeğe ciktin sana tuzlu geldi
Ctrl+alt+delete olmussun senReisim gecelikte olsa esc çağırcaktık düşecez şimdi sitelere
La oynatan adamlara degil de oynamayana laf etmek de ayri bi olay he. Oynayana laf etsene dost. Adam gecen mac sakatlandi cikti zatenHakan iti türkiyeye gelince hastalığı nüks eder. Fazla küçümsemicen milleti juvaan vukoticin intikamını aldılar
Sorma ya şaka maka 8000 alacaktım. Valla şaşırdım dedim 2.1 ilk yarı atak yaparlar hepsi çöp çıktıCtrl+alt+delete olmussun sen
Su kuponu su orandan o maç koyulurmu yahu yazık olmuş geçmiş olsunVatan millet Sakarya
Valla kral İnterde harikalar diyarı ama Türkiyiye gelince ben birşeyini göremedim.La oynatan adamlara degil de oynamayana laf etmek de ayri bi olay he. Oynayana laf etsene dost. Adam gecen mac sakatlandi cikti zaten
Tamam oyle dusunebilirsin ama bugun oynamadi bile. Kendimizi com yuksekte goruyoruz. 1 faroe geliyor basiyor bi karadag. Seneye de san marinoValla kral İnterde harikalar diyarı ama Türkiyiye gelince ben birşeyini göremedim.
Montella iyidir de şu forvetsiz çıkma huyunu bıraksa daha güzel olur@Fterim1905 geri dön reis ordunun sana ihyacı var