- 731
- 227
- 43
Arkadaşlar maddi anlamda biraz sıkıntıdayım da bir şeyi merak ettim mesela çarşı iznindeyken saatlik para veren yerde çalışsam olur mu öğrenilmesi durumunda bana bir sıkıntı olur mu
Dostum benim Allah yardımcın olsun zor durum şu konun çok üzdü beniArkadaşlar maddi anlamda biraz sıkıntıdayım da bir şeyi merak ettim mesela çarşı iznindeyken saatlik para veren yerde çalışsam olur mu öğrenilmesi durumunda bana bir sıkıntı olur mu
Allah başka dert vermesin çok şükür sağlığım yerinde bir yer buldum da çalışmak için acaba sıkıntı olur mu diye merak ettim illaki askerliğini yapan vardır forumdaDostum benim Allah yardımcın olsun zor durum şu konun çok üzdü beni
Dostum seni canı gönülden kutluyorum.Adamın birisi günde 2 öğün et yiyemiyorum sıkıntım mı var diye konu açarken sen askerde sıkıntının derdin içinde ihtiyacın olduğu için saatlik işi düşünüpte şu yorumu yapıyorsun ya her şeyin en iyisi,en güzeli seni bulur inşallah.Allah başka dert vermesin çok şükür sağlığım yerinde bir yer buldum da çalışmak için acaba sıkıntı olur mu diye merak ettim illaki askerliğini yapan vardır forumda
İnşallah konuyu yeni gördüm bizde ayda 2 öğün yenmiyor cidden bir başkasının derdi Başka insan için lüks olabiliyorDostum seni canı gönülden kutluyorum.Adamın birisi günde 2 öğün et yiyemiyorum sıkıntım mı var diye konu açarken sen askerde sıkıntının derdin içinde ihtiyacın olduğu için saatlik işi düşünüpte şu yorumu yapıyorsun ya her şeyin en iyisi,en güzeli seni bulur inşallah.
Kanunen yasak ama tabiki duyulmadiktan sonra keyfine bak.Arkadaşlar maddi anlamda biraz sıkıntıdayım da bir şeyi merak ettim mesela çarşı iznindeyken saatlik para veren yerde çalışsam olur mu öğrenilmesi durumunda bana bir sıkıntı olur mu
Zaten asker olduğumu söylemedim en iyisi çalışmak sıkıntı olmaz umarım teşekkür ederim yorumun içinKanunen yasak ama tabiki duyulmadiktan sonra keyfine bak.
Su an calisiyor musun, ne zamandir askerdesin?Arkadaşlar maddi anlamda biraz sıkıntıdayım da bir şeyi merak ettim mesela çarşı iznindeyken saatlik para veren yerde çalışsam olur mu öğrenilmesi durumunda bana bir sıkıntı olur mu
Yok be kardesim carsi falan yokçarşı izni var mı şuan askerlere ? ben kapalı diye biliyorum yoksa her giriş çıkışta hem test hem de karantinaya almaları lazım açıldı mı izinler kardeşim
Hemen araştırıyorumKardeş calisamazsin yakalanirsan ceza yersin carsin kitlenir ama en fazla çok ihtiyacin varsa soyle bir şey biliyorum ailesi muhtac asker yardimi adı tam olarak bu 2 ayda 1 500 tlydi ben askerdeyken duymustum aylik 250 yapar sen zaten ayda 1 çarşı gorursun bu dönemde zaten batarya komutaninla konuş alternatif olarak askere eger düzgün bir askerse her türlü destek verilir gerekirse komutanjn yardimci olur
Bende yok diye biliyorum yakın zamanda arkadasım geldi yok dıyoduYok be kardesim carsi falan yok
Fırınla anlaşmıştım saatlik 9 tlyeReis nerde askerlik yapıyorsun her yer kapalı çünkü saatlik nerde çalışabilirsin ki cafeler falan da kapalı hep hayırlı tezkereler bu arada
Şu anda izinler kapalı ama bu hafta açılacak diyorlarSu an calisiyor musun, ne zamandir askerdesin?
Kanka bu haftada açılmaz baksana mutasyona uğramış virüs asıl simdi tedbirler başlar benceŞu anda izinler kapalı ama bu hafta açılacak diyorlar