- 731
- 227
- 43
Yapma be çok büyük ihtimalle açılır dediler bize umarım açılırKanka bu haftada açılmaz baksana mutasyona uğramış virüs asıl simdi tedbirler başlar bence
Yapma be çok büyük ihtimalle açılır dediler bize umarım açılırKanka bu haftada açılmaz baksana mutasyona uğramış virüs asıl simdi tedbirler başlar bence
Yok hocam amacım o değil zaten kabul etmem merak ettim sadece bu hafta izinler açılacak dendi açılmazsa komutana gideceğimGeçmiş olsun üzücü bir durum bizde sigaramız yok diye kıvranıp duruyoruz işte beterin beteri var olsaydı yardımcı olurdum da yok işte bugun kazanan arkadaşlar özelden Bi destek cıkın size zahmet
Açılır açılır ama şöyle açılır diyelim alayda 2000 kişi var her hafta 100 kişi çıkar sana sıra gelmeden askerlik biterYapma be çok büyük ihtimalle açılır dediler bize umarım açılır
Ya inşallah açılır tabi kardeşim benim askerlik zaten sıkıcı hepten sıkılıyorsunuzdur moralini bozmak icin söylemedim yanlıs anlama süreç biraz karışık bi hal almaya başladı Allah sonumuzu hayır etsinYapma be çok büyük ihtimalle açılır dediler bize umarım açılır
Aynen biz çıkana kadar askerlik biter giderAçılır açılır ama şöyle açılır diyelim alayda 2000 kişi var her hafta 100 kişi çıkar sana sıra gelmeden askerlik biter
Benimde durumum cok iyi degil ama yardimci olurum diye dusundum az cok. Gecmis msjlarini okudum. Gunlerdir sabahlara kadar etkinlik kovalamis. Bi siteye yatirim yapip para cekecem demis. Sigarasizlikdan basim donuyor en iyisi yatayim demis. Bir turlu inanamadim. Bugun xok sevdigim bi arkadasimi kaybetttim. İcim yaniyor. Para pul lanet olsun. Cebimde ne varsa yollarim eger dogruysaGeçmiş olsun üzücü bir durum bizde sigaramız yok diye kıvranıp duruyoruz işte beterin beteri var olsaydı yardımcı olurdum da yok işte bugun kazanan arkadaşlar özelden Bi destek cıkın size zahmet
Valla ölümler sürekli artıyor ufak bir mantıkla bencede açılmaz ama 8-10 kişiden duyunca dedim açılır mı acabaYa inşallah açılır tabi kardeşim benim askerlik zaten sıkıcı hepten sıkılıyorsunuzdur moralini bozmak icin söylemedim yanlıs anlama süreç biraz karışık bi hal almaya başladı Allah sonumuzu hayır etsin
Kardeşim parası olan adam roll kovalar mı bu arada başın sağolsun herhangi bir maddi talep istemiyorumBenimde durumum cok iyi degil ama yardimci olurum diye dusundum az cok. Gecmis msjlarini okudum. Gunlerdir sabahlara kadar etkinlik kovalamis. Bi siteye yatirim yapip para cekecem demis. Sigarasizlikdan basim donuyor en iyisi yatayim demis. Bir turlu inanamadim. Bugun xok sevdigim bi arkadasimi kaybetttim. İcim yaniyor. Para pul lanet olsun. Cebimde ne varsa yollarim eger dogruysa
Başın sağolsun dostBenimde durumum cok iyi degil ama yardimci olurum diye dusundum az cok. Gecmis msjlarini okudum. Gunlerdir sabahlara kadar etkinlik kovalamis. Bi siteye yatirim yapip para cekecem demis. Sigarasizlikdan basim donuyor en iyisi yatayim demis. Bir turlu inanamadim. Bugun xok sevdigim bi arkadasimi kaybetttim. İcim yaniyor. Para pul lanet olsun. Cebimde ne varsa yollarim eger dogruysa
Hoş bi cümle olmamıs hocam sanki o manada konu açtıya getirmişsin ben arkadaşın o maksatla konu açtığını düşünmüyorumGeçmiş olsun üzücü bir durum bizde sigaramız yok diye kıvranıp duruyoruz işte beterin beteri var olsaydı yardımcı olurdum da yok işte bugun kazanan arkadaşlar özelden Bi destek cıkın size zahmet
Tesekkur ederim. Allah razi olsun.Başın sağolsun dost
Ben öyle bişey düşünüyorum diye bişey yazmış mıyım oraya ?Hoş bi cümle olmamıs hocam sanki o manada konu açtıya getirmişsin ben arkadaşın o maksatla konu açtığını düşünmüyorum
At bi koğuş fotosuda milletin içi rahat etsinKardeşim parası olan adam roll kovalar mı bu arada başın sağolsun herhangi bir maddi talep istemiyorum
Kovalamaz elbette ama askerlik bu kadar serbestlestimi onu anlayamadim. Kusura bakma. Hic birseyle itham etmek istemiyorumKardeşim parası olan adam roll kovalar mı bu arada başın sağolsun herhangi bir maddi talep istemiyorum
Herkes yatışdaAt bi koğuş fotosuda milletin içi rahat etsin
Basın sağolsun BurakBenimde durumum cok iyi degil ama yardimci olurum diye dusundum az cok. Gecmis msjlarini okudum. Gunlerdir sabahlara kadar etkinlik kovalamis. Bi siteye yatirim yapip para cekecem demis. Sigarasizlikdan basim donuyor en iyisi yatayim demis. Bir turlu inanamadim. Bugun xok sevdigim bi arkadasimi kaybetttim. İcim yaniyor. Para pul lanet olsun. Cebimde ne varsa yollarim eger dogruysa
Telefonda yasak ama herkeste varKovalamaz elbette ama askerlik bu kadar serbestlestimi onu anlayamadim. Kusura bakma. Hic birseyle itham etmek istemiyorum
Tesekkur ederim Allah razi olsun.Basın sağolsun Burak