- 19,288
- 9,849
- 113
Açık açık yazmana gerek yokki hocam son cümlen herseyi özetliyor zatenBen öyle bişey düşünüyorum diye bişey yazmış mıyım oraya ?
Açık açık yazmana gerek yokki hocam son cümlen herseyi özetliyor zatenBen öyle bişey düşünüyorum diye bişey yazmış mıyım oraya ?
Başın sağolsun hocam 🙏🏻Benimde durumum cok iyi degil ama yardimci olurum diye dusundum az cok. Gecmis msjlarini okudum. Gunlerdir sabahlara kadar etkinlik kovalamis. Bi siteye yatirim yapip para cekecem demis. Sigarasizlikdan basim donuyor en iyisi yatayim demis. Bir turlu inanamadim. Bugun xok sevdigim bi arkadasimi kaybetttim. İcim yaniyor. Para pul lanet olsun. Cebimde ne varsa yollarim eger dogruysa
Herkesin düşüncesi farklı demek senin kafa öyle yorumluyor bu cümleyi yapcak bişey yok dostumAçık açık yazmana gerek yokki hocam son cümlen herseyi özetliyor zaten
Tesekkur ederim. Cok saolasin. Babam oldugunde cok uzulmustum. Yillar gecti acisi dindi. Ama bu kisi hergun saatlerce oturdugum insan. Acisi hic dinmeyecekmis gibi geliyorBaşın olsun hocam 🙏🏻
Dostum ölüm kol geziyor covid mutasyona ugramis suan daha tehlikeliymis vs vs sen su ortamda carsilar acilcakmis diyorsun.mumkunati yok o carsi isleri covid yok olana kadar mumkun degil.Valla ölümler sürekli artıyor ufak bir mantıkla bencede açılmaz ama 8-10 kişiden duyunca dedim açılır mı acaba
!!9 gün önce hangi işte çalışıyordun kral?
İşim var manasında dedim fbı bu kardeşimizi bul9 gün önce hangi işte çalışıyordun kral?
Hocam maksadım senle tartışmak falan değil yanlıs anlama o cümleler insanın ağrına gider kazanan insanlar yardımcı olsun falan benim şahsen zoruma gider o maksatlı bişey demediysem açtığım konuda tabi kişiden kişiye değişir bu durum bilemem kimi de rahatsız olmaz saygı duyarımHerkesin düşüncesi farklı demek senin kafa öyle yorumluyor bu cümleyi yapcak bişey yok dostum
Orda herkes yatiyorda burda uyuyan bulmak zor dostum dikkat et kendine bak simdi sana ne dicem bende kötü düşünmek istemedim askere her vatandaş yardim eder gercekten ihtiyaci olduğunu bilsede bilmesede asker e aylik azda olsa destek veriliyor sen daha carsi izni olup olmayacağını bilmeden boyle soru soruyorsun ki askerin yardıma ihtiyaci varsa devlet çözüyor sen simdi açık açık para istiyosun birak bu isleri ya da çok safsin dusunemiyorsunHerkes yatışda
@Umutks41 kardeşim özür dilerim bu adamı savunduğum için 😄9 gün önce hangi işte çalışıyordun kral?
Burda maddi talepde bulunmadım neden böyle birşey ihtiyacım olsun ki yalan söylemiyorumOrda herkes yatiyorda burda uyuyan bulmak zor dostum dikkat et kendine bak simdi sana ne dicem bende kötü düşünmek istemedim askere her vatandaş yardim eder gercekten ihtiyaci olduğunu bilsede bilmesede asker e aylik azda olsa destek veriliyor sen daha carsi izni olup olmayacağını bilmeden boyle soru soruyorsun ki askerin yardıma ihtiyaci varsa devlet çözüyor sen simdi açık açık para istiyosun birak bu isleri ya da çok safsin dusunemiyorsun