- 5,176
- 4,602
- 113
Asker adama diyorsunda ben kiziltepede uzerinde fare otlamis pilav yedim la. Kimseyi kerkmedim ama. Yaptigin yanlis gulduk eglendik ama yinede ii yapmissin harbiden cok guldum bedevi. Beynim yandi bedevi🤣🤣🤣🤣
Kanka ben ona is buldum havalimaninda detaylari yazamam ama ince bi durum bu espirinin dvmini bilen varmi acaba@Hayatindibi abi ne diyosun is bulabilir miyiz cocuga senin elin kolun uzundur geçen bizi 200 carptin 😁😁😁 şaka şaka 😁😁
Yedim deme sakin valla ben hic yemedim kardesim askerde 🤣🤣 daha 2 saat once konustuk dedi carsi vermediler bari onun yerine erken salsinlar biziKANDIRILDIK AĞAM @Hayatindibi
Yok abi burda bitiyo 😁😁Kanka ben ona is buldum havalimaninda detaylari yazamam ama ince bi durum bu espirinin dvmini bilen varmi acaba
O fotoya ne guldum bi bilsen ben boyle bisey gormedim abi.gercekmiydi o ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Shellac şimdi gelecek senin gibi üyenin ben ta aq diyecek bedevi sana rez al
Kanka uzman oldugum yerden gelmis eleman tamer askerde ya 🤣🤣 agliyor teskereye kadar carsi yokmus diye bu carsiya cikiyomus bide saati.9 liraya is bulmus lan 🤣🤣Dayımız tecrübelidir izindeyiz dayı
Bence cok gec kaldin iyi uykular ruyanda un cuvali tasima bak 50 kilo cok agir belin agrirArkadaşlar cidden askerim sizleri kırdıysam üzdüysem özür dilerim amacım da gece gece sohbet etmekti ama yanlış anlaşıldım hepinize hayırlı geceler dilerim
Valla bedevi kardesim burada 20 free spine kimlik selfie kimlik video babaanne tc si dede selfisi atan var. Herkesin derdi para. Gercektende askersen iyi nyetle actiysan konuyu hakkini helal et. Ama milleti koparip amatic egt slot cevireceksen seni duru hanima aktariyorum.Arkadaşlar cidden askerim sizleri kırdıysam üzdüysem özür dilerim amacım da gece gece sohbet etmekti ama yanlış anlaşıldım hepinize hayırlı geceler dilerim
Gel hadi yaz özelden umuta bi 20 lira atacakmis o kadar emek verdinArkadaşlar cidden askerim sizleri kırdıysam üzdüysem özür dilerim amacım da gece gece sohbet etmekti ama yanlış anlaşıldım hepinize hayırlı geceler dilerim
Dayı sende böyle espiriler varmiydi ya 😁😁Bence cok gec kaldin iyi uykular ruyanda un cuvali tasima bak 50 kilo cok agir belin agrir
Yaa işte kumarin ileri seviyeleri bunlarBEn de bağımlıyım sanıyodum