- 87,866
- 47,752
- 113
Erhan olsa 5 k butceye giderdi 😁😁Beyler konu Çokk canlıyken sorayım yakın zamanda anlayan araştıran varsa 2-3k bütçeye alabileceğim kaliteli seksi bi telefon var mı yoksa 2 tane italyadan üst maçı bulup bütçeyi 5k mı yapsam
Erhan olsa 5 k butceye giderdi 😁😁Beyler konu Çokk canlıyken sorayım yakın zamanda anlayan araştıran varsa 2-3k bütçeye alabileceğim kaliteli seksi bi telefon var mı yoksa 2 tane italyadan üst maçı bulup bütçeyi 5k mı yapsam
şayomi varya dostum mi 10 muydu neydi mi 9 prosuda iyi xaomi he 😂 ondan alBeyler konu Çokk canlıyken sorayım yakın zamanda anlayan araştıran varsa 2-3k bütçeye alabileceğim kaliteli seksi bi telefon var mı yoksa 2 tane italyadan üst maçı bulup bütçeyi 5k mı yapsam
Almışken iyisini alalım di miKanka 5K yaptıktan sonra İspanyayada dal 10K yap İphone 11 çek
İzmirnerde askersin kardeşim
5k dedigin ne ki abi 140 tlyi 26 ya basiyosun direkt 5k kar 😁Erhan olsa 5 k butceye giderdi
Neresi
Bahtsızbedevi al sana isVarsa kendine güvenen 3k atiym 8k atsın bana fazla yaparsa kendinin olsun
Saka yptigini soyle yada dmyi kapat 🤣🤣Varsa kendine güvenen 3k atiym 8k atsın bana fazla yaparsa kendinin olsun
AliağaNeresi
3k'ya iyi telefon zor artık maalesefBeyler konu Çokk canlıyken sorayım yakın zamanda anlayan araştıran varsa 2-3k bütçeye alabileceğim kaliteli seksi bi telefon var mı yoksa 2 tane italyadan üst maçı bulup bütçeyi 5k mı yapsam
Bedevi yapar ben kefilim kardeşim zamanında bende 2K alıp 10K olarak teslim etmişliği varVarsa kendine güvenen 3k atiym 8k atsın bana fazla yaparsa kendinin olsun
45 sayı attı beni yaktı kitapsız AfyonErhan bugun orman afyon basket maci vardi 3. Ceyraga baksana bi
Hahhaha lan varya iyki param yok dedim 🤣🤣 nbada bile cok nadir bi ceyrekte 45 sayi atmak o ne abi.bi arkadas ceyrek ev 20.5 ust demisti45 sayı attı beni yaktı kitapsız Afyon
Facebook'ta berkayb95'i ilk gordugumde inanmamistim sonra denemekten ne cikar dedim. 5 k borcum vardı bana verdigi kupona oynadim 5k Bastim. Simdi 10k borcum var berkayb95Varsa kendine güvenen 3k atiym 8k atsın bana fazla yaparsa kendinin olsun
2003de gaziemirde yaptım bende acemiliği , alsancak konak tarafında bulabilirsin diycem ama virüs var her yer bitiktir , a1-a2 ehliyetin varsa ordaki restaurantlarla konuş 5-6 saat paket servis yap
Şaka maka afyonun tek çeyrekte attığı sayıyı eurolig'de maç boyu zor atan takımlar var45 sayı attı beni yaktı kitapsız Afyon
Sağolasın2003de gaziemirde yaptım bende acemiliği , alsancak konak tarafında bulabilirsin diycem ama virüs var her yer bitiktir , a1-a2 ehliyetin varsa ordaki restaurantlarla konuş 5-6 saat paket servis yap
Facebook'ta berkayb95'i ilk gordugumde inanmamistim sonra denemekten ne cikar dedim. 5 k borcum vardı bana verdigi kupona oynadim 5k Bastim. Simdi 10k borcum var berkayb95