- 763
- 225
- 43
Link açılmıyor beylerr..
Siteyi iç bilmiyorum ip deyip hesabı kapatti çekim de gitti böyle mal site paylaşım yaomayin bunlar 3/5 kişiye çekim gönderiller gerisini ip derler @Shellac konuyu kapatın ip deyip ödeme yapmiyor
Minimum 200 Maksimum 500 Tl çekim yatırım ve çevrim şartı yok Ben şuan 300 çekim talebinde bulundum Umarım gönderirler çok basit bi deneme bonusu bakalım hayırlısı
Çekim yatarsa buraya fotoğraf atıcam
Düzeltme: Evet arkdaşlar çekim yattı site sağlam ben 300 çektim siz belki 500 çekersiniz belki hiç
Aynısını bana da yaptılar şimdi405 TL ÇEKİM VERDİM. ONAYLAMADİLAR. SONRA HESAPTAM ÇIKIŞ YAPTI. GİRMEYE CALİSİRKEN CLİENT LOCKED DEDİ. DESTEĞE YAZDIM UZUNCA BİR MESAJ ATTİ OKUMAYA YETİSMEDEN ENGELLEDİ CANLİ DESTEO BUTONU KAYBOLDU.
Ben yatırdım maalesef. 2 +1 k çekemedim.Yalanını s.k.m senin olum boşuna uğraşma kimse o siteye yatırım yapmaz ancak deneme bonus alırlar o siteden
Çekim verince canlıya yatırım bonusları için bağlanBeninkinide kapiycakmi bakalim gelirse yazarim
BAglandim ama canli dediki bana bonus avina cikmissiniz dedi coklu ip deyip iptal etti ama yalan yok hakli simdi siteÇekim verince canlıya yatırım bonusları için bağlan
Sms doğrulaması yapabilsek çok güzel bonuslar varBAglandim ama canli dediki bana bonus avina cikmissiniz dedi coklu ip deyip iptal etti ama yalan yok hakli simdi site
Söylesene siteleri reisSms doğrulaması yapabilsek çok güzel bonuslar var
İşte aradığım manipüleÇekim verince canlıya yatırım bonusları için bağlan
Daha kimden çektiğini bilmiyorsun çekim paylaşım yapıyorsunAnında çekim hızı teşekkürler #Betparibu Canemel3535 Ekli dosyayı görüntüle 618496
Site sağlam sıkıntı ypk benceBAglandim ama canli dediki bana bonus avina cikmissiniz dedi coklu ip deyip iptal etti ama yalan yok hakli simdi site
Aynen katılıyorum. Bende ilk üyelikten aldım. Herkes multi kovalıyoSite sağlam sıkıntı ypk bence
Yeminle doğru diyor 250 fs çevirdim 550 oldu canlı desteğe sordum direkt 500 TL çekim verebilirsiniz dedi çektim
Minimum 200 Maksimum 500 Tl çekim yatırım ve çevrim şartı yok Ben şuan 300 çekim talebinde bulundum Umarım gönderirler çok basit bi deneme bonusu bakalım hayırlısı
Çekim yatarsa buraya fotoğraf atıcam
Düzeltme: Evet arkdaşlar çekim yattı site sağlam ben 300 çektim siz belki 500 çekersiniz belki hiç