Bizede vermedi kankaYazdık cevap vermedi
Bizede vermedi kankaYazdık cevap vermedi
+44 7719 862061 knk şu numaraya wpdan yaz deneme bonusu istiyorum de kullanıcı adını bide ismini soyismini yazıp yollaYa bonusu kim ekliyo mk uye olduk
Yazdim cvp yok+44 7719 862061 knk şu numaraya wpdan yaz deneme bonusu istiyorum de kullanıcı adını bide ismini soyismini yazıp yolla
Yaptım öyle de watsapta yazım iletilmedi tek çizgi msji görmediler birde daha sizdede mı aynıydıWhatsaptan 50 lira bonus kulanici adiinida gönder eklerler ben öyle yaptım eklemisler
banada cevap vermedi hesabına otomatik yatırıyorlar yoğunluğa göre belki bugün mesai saatleri bitmiştir yarın yatar sanadaYazdim cvp yok
Ben direk bonus dedim kullanıcı adımı attım çift çizgi olmuş ama yazan olmadı giriş çıkış yaptığımda eklenmişti bakiyeYaptım öyle de watsapta yazım iletilmedi tek çizgi msji görmediler birde daha sizdede mı aynıydı
Anladım ondan eklenmiş bende daha msj gözükmedi 1 saat oldu çünkü . Teşekkür ederim yardımınız için 🙏Ben direk bonus dedim kullanıcı adımı attım çift çizgi olmuş ama yazan olmadı giriş çıkış yaptığımda eklenmişti bakiye
Rica ederim bol sanslarAnladım ondan eklenmiş bende daha msj gözükmedi 1 saat oldu çünkü . Teşekkür ederim yardımınız için 🙏
Sen wapa ad soyad kullanıcı adı yaz gönder onlar ekliyorWp cevap vermiyor cagrimanav kullanıcı adı slot
Bende de öyle kankaBenim hesap onaylı gözükmüyor. kırmızı renkli profil ondan eklememiş olabilirler mi? Sizde de öyle mi yoksa yeşil mi?
Yatırım yok kardeş ben 250 aldımCevireceksin omdan sonra 100 tl yatirip tekrar cevireceksin maksimum yatiriminla beraber 200 cekeceksin ne bicim iş
Az once aldim oyleymisYatırım yok kardeş ben 250 aldım
Musteri hizmetlerine yazdim wpcyazmadimYatırım yok kardeş ben 250 aldım