- 550
- 111
- 43
Yoğunluk var diyorlar birde e posta onayı olmazsa bonus eklenmiyorDostlar 40 dakka oldu bonus eklenmedi sizdede öylemi
Yoğunluk var diyorlar birde e posta onayı olmazsa bonus eklenmiyorDostlar 40 dakka oldu bonus eklenmedi sizdede öylemi
Kod gelmiyor kiYoğunluk var diyorlar birde e posta onayı olmazsa bonus eklenmiyor
E-posta onayı olmuyor ki hata veriyorYoğunluk var diyorlar birde e posta onayı olmazsa bonus eklenmiyor
Evet gelmiyor Canlı destek yoğunluk var diyor bonus da eklemediKod gelmiyor ki
casiboma mı yatırım yaparsın bu siteye mi? ayrıca çoğu pragmatic oyunu ayarlı kör değilsen fark etmişsindir. 5 tl'lik 100 freespin'in en az 350-400 tl ödemesi gerekiyorŞimdi doğru bilinen yanlışlara yeniden değinelim.
1- Yatırımsız bonus alıyorsunuz, sitenin lisansı önemli değil.
2- Yatırımlı olsa bile önemli değil zaten. O kıytırık Curaçao lisansı neye yarıyor ki?
3- Slotların sahte olup olmadığı konusunda boş yere atıp tutmayın.
Örnek: Sweet Bonanza'da; en fazla 1 kere patlama oluyorsa, bonusa girdiğine çarpan vermiyorsa, 8 karakter veya 4 scatter olmasına rağmen patlama olmuyorsa vs. o zaman sahtedir.
Adam 500'lük spinden 200 geldi diye sahte demiş mk. Hayatında hiç oynamadın mı sen bu boku? Oynamadıysan ne konuşuyorsun?
Ve repplay yokcasiboma mı yatırım yaparsın bu siteye mi? ayrıca çoğu pragmatic oyunu ayarlı kör değilsen fark etmişsindir. 5 tl'lik 100 freespin'in en az 350-400 tl ödemesi gerekiyor
benimde aynıe posta onayı yapmıyor hata veriyo böyle olan var mı?
Hiçbirine yatırım yapmam.casiboma mı yatırım yaparsın bu siteye mi? ayrıca çoğu pragmatic oyunu ayarlı kör değilsen fark etmişsindir. 5 tl'lik 100 freespin'in en az 350-400 tl ödemesi gerekiyor
Evet ayniBana direk eror veriyor biyle olan var mi
aga eline sağlık ben post u daha takıp etmiyorum yap yapcagımı yaptım ama bana ders olsun buda hıcbı sitenin denemesi var diye paylasım yapmıcam bazen haketmıyenler var onlar karalayınca ışın bokunu cıkarıyorlarHiçbirine yatırım yapmam.
Sen de bu dakikaya kadar uzak durmuşsun madem, bu saatten sonra slot işine bulaşma.
Bunun demedim
Eyvallah hocam paylaşımın için, havadan 250 geldi.aga eline sağlık ben post u daha takıp etmiyorum yap yapcagımı yaptım ama bana ders olsun buda hıcbı sitenin denemesi var diye paylasım yapmıcam bazen haketmıyenler var onlar karalayınca ışın bokunu cıkarıyorlar