banada oynatmıyor şuan994tlye cokardim bakiyeyi simdi oyun oynatmiyor guncelleme var gibi cikin lobiden yeniden baslatin diyor yarim saattir ayni canli deatekte aktif degil
banada oynatmıyor şuan994tlye cokardim bakiyeyi simdi oyun oynatmiyor guncelleme var gibi cikin lobiden yeniden baslatin diyor yarim saattir ayni canli deatekte aktif degil
Dost ödeme yaptilarmi300 çekim verildi payfix ile bakalım gönderecekler mi
Çekim alanı var ceksende odenmiyo ki ben 500 çektim oynatmıyor diye 1 saat oldu hala aynı çekim verildi gözüküyor takip yeri de yokBeyler herhangi bir sorun çözülmesi yok sanırım oynatmıyor çekim alan varmı yada direk oyundan çıkan bakiyeyi çekimmi vereyim.
Patlak site ozaman bize normal denk gelmez dostumÇekim alanı var ceksende odenmiyo ki ben 500 çektim oynatmıyor diye 1 saat oldu hala aynı çekim verildi gözüküyor takip yeri de yok
Ödeme yapmıyor reis kesinlikle 1 aydır çekim bekleyen adamlar telegram vs forum gruplarinda amaçları ne anlamadım zaten bilgilerimiz her yerdeÇekim alanı var ceksende odenmiyo ki ben 500 çektim oynatmıyor diye 1 saat oldu hala aynı çekim verildi gözüküyor takip yeri de yok
çift ismin var ise kabul etmior betcoların en salak yönlerinden birisi. canlı destek de yok ne aptal site yaOrospu evlatlığınında bu kadarı
Ekli dosyayı görüntüle 651710
Kaşarlara bak salak yerne koyuyorlar insanları amk götleriOrospu evlatlığınında bu kadarı
Ekli dosyayı görüntüle 651710
Çift isim nası kanka çiftcinsiyetli gibi😃 yok tek isim tek soy isim , yıllardır kullandığım tc yani bide😅😅çift ismin var ise kabul etmior betcoların en salak yönlerinden birisi. canlı destek de yok ne aptal site ya
Hayır yapacağını da sanmıyorumDost ödeme yaptilarmi
HoşgeldinFreespinleri cevirdim ana hesaba geçen bakiye ile oyunlara izin vermiyor