- 11,653
- 3,675
- 113
Aynen öyle yap. Madem basketten anlamam diyorsun, yarın bildiğin alanda harcarsın.46 var 6 sallarim gelmezse yatarım yarına oynamalik para kalır en azından
Aynen öyle yap. Madem basketten anlamam diyorsun, yarın bildiğin alanda harcarsın.46 var 6 sallarim gelmezse yatarım yarına oynamalik para kalır en azından
Bol şans kanka. Gelsin de yarına daha yüksek kasan olsun.Son salladım öyle 40 bıraktım gelir gelmez farketmez knk vallahi maçlara 40 çıktıya Ekli dosyayı görüntüle 43265 yeter
Az kaldıSon salladım öyle 40 bıraktım gelir gelmez farketmez knk vallahi maçlara 40 çıktıya Ekli dosyayı görüntüle 43265 yeter
Sonlarda fena attılarSon attığım da geldi şaka maka
Vallahi izliyorum son dakikalarda fauller sagolsunSonlarda fena attılar
3 TL'ye oynanıyor mu53,44 var 3,44 atarım yatarım
Oynanıyor kank niye oynanmasin3 TL'ye oynanıyor mu
En az 5 diye biliyordumOynanıyor kank niye oynanmasin
Bildiğin bozuk para gibi harcandı sixersBenden bu kadar yarın maçlara artık gelirsede gelmezsede Ekli dosyayı görüntüle 43271
ikisi de geldiMemphis Grizzlies - Charlotte Hornets 03:00
- Dillon Brooks (Memphis Grizzlies) Points
- Üst (13.5)
San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves 04:00
- Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves) Points
- Üst (25.5)
buyur kardeşim wiggins e alacaktım ama wiggins yok diye antony towns a aldım oynarsan bol şanslar
Reis kusura bakma yazamadım eyvallah verdiğin maçlardan bi kombin yaptım 121 TL aldık güzel maçlar vermişin sanada uyarsa burdaki birkaç kişiyi daha alalım wp grubu kuralım ordan rahat rahat konuşuruz kupon veririz burdan yazamıyorum sürekli gece çalışıyorumikisi de geldi
Reis gelmedi senin kuponlar ama ortaya karışık bi kombin yapmıştım eyvallah yardımcı oldu bana2 gündür yatıyorum bugün çok çerezlik oynadım diye gelir kesin bugün detaya girmedim , alır herhalde dediklerime attım
Herkese bol şans..
1. Kupon
Ekli dosyayı görüntüle 43217
2. Kupon
Ekli dosyayı görüntüle 43255
3. Kupon
Ekli dosyayı görüntüle 43256
Senin bugün nasıl geçti?Benden bu kadar yarın maçlara artık gelirsede gelmezsede Ekli dosyayı görüntüle 43271
En az 5 diye biliyordum
kanka valla öğlen iyiydi akşam maçlara vakit bulamadım misafirlikteydim hepsi üst bitmiş vallahiSenin bugün nasıl geçti?
Yani şu an kasan yerinde, öyleyse sorun yok.kanka valla öğlen iyiydi akşam maçlara vakit bulamadım misafirlikteydim hepsi üst bitmiş vallahi