- 7,053
- 3,128
- 113
nba de ne olacağı hiç belli değil valla o yüzden ben genelde oyuncu bahsi alıyorum umarım gelir kuponunİnşallah gelir son paramı bastım
nba de ne olacağı hiç belli değil valla o yüzden ben genelde oyuncu bahsi alıyorum umarım gelir kuponunİnşallah gelir son paramı bastım
Tamam kardeşim.bak bu aklıma yattıphil ilk çeyrek 24,5 üst oyna o zaman kardeşim
lakers 10+ sayı fark atar ciddiye alırsa maçıBilmiyorum ne deyim sence handikap 1 veriyim mi
1,81 ganyanı var valla cezbediciTamam kardeşim.bak bu aklıma yattı
HayırlısıGolden 105.5 barajını geçer bence
Tamam reis bende philadelphia 24.5 üst koydum üç maç oynadım başka sağlam kuponun var mı verir misinlakers 10+ sayı fark atar ciddiye alırsa maçı
Herkes houston alır gözüyle bakıypr maçaBu sürpriz değil ki
portland 110,5 üst oynayabilirsin kardeşimTamam reis bende philadelphia 24.5 üst koydum üç maç oynadım başka sağlam kuponun var mı verir misin
Leonard varsa ben ona alır gözüyle bakakam o Arizona kertenkelesini karşıma almamHerkes houston alır gözüyle bakıypr maça
Yanına ne koyuyum reis kombine verir misinportland 110,5 üst oynayabilirsin kardeşim
houston ilk çeyrek 30 üstYanına ne koyuyum reis kombine verir misin
Eyvallah reis varsa bi tane daha koyarım 3 maçhouston ilk çeyrek 30 üst
son maçı da sen koy kardeşim biraz da senin şansınaEyvallah reis varsa bi tane daha koyarım 3 maç
bol şanslar gardaşımBu da 3 olsun tüm maçlara oynayayım dedim
Ekli dosyayı görüntüle 43253
Eyvallah kardeşim , sanada bol şansbol şanslar gardaşım
oynadın mı wonladıkTamam kardeşim.bak bu aklıma yattı
Konu açtım görmedin mioynadın mı wonladık
görmedim vallaKonu açtım görmedin mi