- 16,562
- 9,255
- 113
Tebrikler
Tebrikler
Merhaba dostum iyiz sen nasılsınMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
İyidir var mı 100 yatırıma yüzde yüz bonus veren site bildiğinMerhaba dostum iyiz sen nasılsın
Dostum prizmabet yüzde yüz frebet veriyor haftada bir max 500 çekim ama başka bilmiyorum maalesefİyidir var mı 100 yatırıma yüzde yüz bonus veren site bildiğin
Tamam güzel o rolling için alınabilir aslındaDostum prizmabet yüzde yüz frebet veriyor haftada bir max 500 çekim ama başka bilmiyorum maalesef
Çevrimi ne dostumDostum prizmabet yüzde yüz frebet veriyor haftada bir max 500 çekim ama başka bilmiyorum maalesef
Dostum 1.50 den tekli çevirebilirsin yinede hakkım var mı diye canlı desteğe sor çünkü yüzde yüz frebet 2 kere üst üste alınmıyor ara yatırımın olması gerekiyorÇevrimi ne dostum
Hiç yatırım yapmadım daha sorarım ben yineDostum 1.50 den tekli çevirebilirsin yinede hakkım var mı diye canlı desteğe sor çünkü yüzde yüz frebet 2 kere üst üste alınmıyor ara yatırımın olması gerekiyor
Bol şanslar dostumHiç yatırım yapmadım daha sorarım ben yine
Hiç yatırım yapmadım daha sorarım ben yine
Yapalım mı ikinizle konu açıp daBol şanslar dostum
Olur dostum nasıl istersenYapalım mı ikinizle konu açıp da
Olur dost bana uyarYapalım mı ikinizle konu açıp da
Olur dostum nasıl istersen
Payfix gönderin bana ardından siteye yatiripyo bonusu alın ben konu açıyorumOlur dost bana uyar
Ben o siteye üye değilim ya dur hemen olurum amaPayfix gönderin bana ardından siteye yatiripyo bonusu alın ben konu açıyorum
@GedsonFernandes başka site var mı ya da ben senin yerine yatirayim kendi hesabımdan sen maçları hazırla maç öncesi sitenin linkini gönderir misinBen o siteye üye değilim ya dur hemen olurum ama
@GedsonFernandes başka site var mı ya da ben senin yerine yatirayim kendi hesabımdan sen maçları hazırla maç öncesi sitenin linkini gönderir misin
Tamam sen maçları gönder