- 1,652
- 354
- 83
Kanka ben seni başka biryerden tanıyorumMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
UPPERCUT
Arkadaşlar forumda sohbet bence olmazsa olmazdır.
Ki chat yani çet bölümü olaydı forumda iyidi
Herkese açık bir ortam
Kardeş pronet hangileri oluyorduPronet alt yapılı bildiğini yüksek ücretleri ödeyebilir site var mı? Hangileri ?
Çeviricekler aparkat reis ben çevircrkler diyorumFenerbahçe elenecek mı ne kupadan ölü gibi oynuyor
Yavas cevirsin dost top oynamıyor fenerÇeviricekler aparkat reis ben çevircrkler diyorum
Oynamıcak anlamına gelmiyorki dostYavas cevirsin dost top oynamıyor fener
Ben izlediğimi söylüyorum dost Ankaragücü 3 atarsa şaşırmam ilkyariOynamıcak anlamına gelmiyorki dost
Fenerbahçe ile şaka olmaz
Bitane deneme bonusu aldım yatırım yapamıyorum yatırımı yapar isem Fenere atıcam kasayı olabilir top bu ama fner geri dönücek görürsünüzBen izlediğimi söylüyorum dost Ankaragücü 3 atarsa şaşırmam ilkyari
Milletten geçinip duruyodun dağıtsana bişeyler
3mü lazım reisBen izlediğimi söylüyorum dost Ankaragücü 3 atarsa şaşırmam ilkyari
Ankaragücü 1.5 üst almıştık 4.20 orandan az attık ama olsun 😂3mü lazım reis
Az'ı 500den başlar oda iyi para iyi iyiAnkaragücü 1.5 üst almıştık 4.20 orandan az attık ama olsun 😂
@Enişte iyi kaldırdı komurcuAz'ı 500den başlar oda iyi para iyi iyi
Kaldırsa bize uğrardı inanmam@Enişte iyi kaldırdı komurcu
Helal olsun kömürcüKaldırsa bize uğrardı inanmam
Iki tane attır hadi fbyeBitane deneme bonusu aldım yatırım yapamıyorum yatırımı yapar isem Fenere atıcam kasayı olabilir top bu ama fner geri dönücek görürsünüz