Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Çin Aşısı Hk.

AŞI İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUN?

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Illegal isler donmese cin o kadar nüfusla atlatamazdi kisa sürede
çinin aldıgı önlemlerin %1ini alamıyorsun sen fark bu. tabi ki çin şeffaf davranmadı ama adamlar daha bugün haberini gördüm ucaktaki kabin memurlarının tek kullanımlık yetişkin bezi kullanmasını istemiş tuvaleti kullanmaları yerine. daha 3 gün önce bir okulda 3 vaka çıktı diye komple karantinaya aldılar. sen test yaptırdıgın adamı belediye otobüsüyle evine yolluyorsun. çinin aldıgı önlemlerle bizim önlemcikleri karıştırma

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
keşke bu yazının alnı olsa da öpsem cidden bu hayatta birgün cebimde ki paranın hesabını yapmadan yaşayamadım umarım en kısa zamanda acısız bir ölümle kurtuluruz
şu mobil ödemeninde allah belasını versin kaç aydır bunla para yatırıyom sitelere malum para yok yatırcak. fatura yine kol gibi geldi nasıl ödücem onu düşünüyom yav. 5 sene evvel arkadaşın gazıyla başladım bağımlı yapıp nelerimi aldı

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
çinin aldıgı önlemlerin %1ini alamıyorsun sen fark bu. tabi ki çin şeffaf davranmadı ama adamlar daha bugün haberini gördüm ucaktaki kabin memurlarının tek kullanımlık yetişkin bezi kullanmasını istemiş tuvaleti kullanmaları yerine. daha 3 gün önce bir okulda 3 vaka çıktı diye komple karantinaya aldılar. sen test yaptırdıgın adamı belediye otobüsüyle evine yolluyorsun. çinin aldıgı önlemlerle bizim önlemcikleri karıştırma
bende onlem.almiyorlar dedim orasi ortada zaten ama hayatlarina herseyine devam etti adamlar ölüm oranı çok düşüktü zaten onlarda da

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
boruyla nefessiz ölmek zehirlenerek ölmekten iyidir aynende ateş olmayan yerdende duman çıkmaz be hocam teori çok var hepside mantıklı nüfusu azaltma planları falan işte bilmeyen kalmadı. kaç sene önce prof lar gelecekte bunların olacağını bilip önceden haber verdi. virüsten ölmek aşıdan ölmek iki ucu boklu değnek
valla hocam tarihte belli aralıkarla çeşitli dönemlerde oldu bu salgın hastalıklar en basitinden 2.dünya savaşı döneminde influenza cıktı ortaya bu korona ne yaptıysa kat kat fazlasını yaptı, savaş varken de mi nüfus azaltma politikası denedi bu adamlar? dünyanın doganın düzeninde olan bir şey bu. hastalık cıkıyor aşısı tedavisi bulunuyor. bir ülkenin oynadıgı oyun olsa bu oyundan hangi ülke fayda sagladı? saglık sistemi çökmeyen ekonomisi zarar görmeyen ülke mi var allah askına? bir de çip takacaklar diyorlar ona iyice bitiyorum ya hiç düşünmüyolar neymiş bill gates çip takacakmıs bill gates napsın aga seni. seni derken yanlıs anlama sana karsı demiyorum

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
bende onlem.almiyorlar dedim orasi ortada zaten ama hayatlarina herseyine devam etti adamlar ölüm oranı çok düşüktü zaten onlarda da
ölüm oranı cogu ülkede düşük zaten hayatlarına devam ettiler cünkü 2 ay tam kapandılar cok agır önlemler aldılar onun meyvesini yiyolar bizim gibi mesai politikası uygulamıyorlar virüse aksam5 sabah 9 gibi

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
EEEYYY ÇİİNN! SEN KİM TEMİZLİK KİM HEPSİ MEDYANIN UYDURMALARI! BİZİM AKŞAM 9 DAN SONRA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞIMIZ VAR AYAĞINI DENK AL

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
hocam zaten herkes mecbur yaptıracak sağlık bakanı zorunlu demiyorda sen mesela aşı olmadın sistemde yazıyor otobüse seni almayacak kamu dairesinde işlemini yapmayacak v.s v.s yani zorunlu olmasada zorumlu hale getirecekler
bu hayat böyle gitmez zaten nereye kadar toplu taşıma kullanmıcaksın hocam nereye kadar okulları kapatacaksın? hani tamam eyvallah aşı güven vermiyor bunda korkmakta herkes haklı ama elde daha iyi daha saglam bir çözüm var mı? mecburuz yani birnevi

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
EEEYYY ÇİİNN! SEN KİM TEMİZLİK KİM HEPSİ MEDYANIN UYDURMALARI! BİZİM AKŞAM 9 DAN SONRA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞIMIZ VAR AYAĞINI DENK AL
ahahaha sözde önlem aldık diye geçiniyoruz anasını satayım her gün 1k 1k fazladan geliyor vakalar komedi gibi.
hollanda salgından dolayı psikolojik etkilenen ögrenciler adına (yanlıs da hatırlıyor olabilirim nedenini ama ögrenciler icindi) 58 milyon dolarlık yardım fonu ayırmıs aq biz de burada kykya 100 lira zam gelir mi diye düşünüyoruz. gelse ayrı dert gelmese ayrı dert

bahtsızbedevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
731
227
43
bu hayat böyle gitmez zaten nereye kadar toplu taşıma kullanmıcaksın hocam nereye kadar okulları kapatacaksın? hani tamam eyvallah aşı güven vermiyor bunda korkmakta herkes haklı ama elde daha iyi daha saglam bir çözüm var mı? mecburuz yani birnevi
aynen ölümden korkan sıtmaya razı olacak :)

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
aynen ölümden korkan sıtmaya razı olacak :)
belki ilerde daha güvenilir bir şey bulurlar bilemeyiz ama şuan mecburuz maalesef buna. zaten aşı şirketlerinin alayı diyordu aşı için ortalama 3 seneye ihtiyac var diye ama ekonomik nedenlerden dolayı ülkeler baskı yapınca adamlar mecbur 1 senede buldu aşıyı işte

bahtsızbedevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
731
227
43
şu mobil ödemeninde allah belasını versin kaç aydır bunla para yatırıyom sitelere malum para yok yatırcak. fatura yine kol gibi geldi nasıl ödücem onu düşünüyom yav. 5 sene evvel arkadaşın gazıyla başladım bağımlı yapıp nelerimi aldı
1 kere 300 tl para ödedim ondan sonra bir daha asla bulaşmam zaten mobil ödemeyi kapattırdım

bahtsızbedevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
731
227
43
belki ilerde daha güvenilir bir şey bulurlar bilemeyiz ama şuan mecburuz maalesef buna. zaten aşı şirketlerinin alayı diyordu aşı için ortalama 3 seneye ihtiyac var diye ama ekonomik nedenlerden dolayı ülkeler baskı yapınca adamlar mecbur 1 senede buldu aşıyı işte
aynen umarım kesin çözüm olurda bu kadar insan ölmez bu arada nüfusu azaltmak için yapılıyor kısmına bende katılmıyorum :) zaten adamlar aşıyı bulmasa milyonlarca insan ölecek neden aşıyla bunu yapsınlar ki

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
aynen umarım kesin çözüm olurda bu kadar insan ölmez bu arada nüfusu azaltmak için yapılıyor kısmına bende katılmıyorum :) zaten adamlar aşıyı bulmasa milyonlarca insan ölecek neden aşıyla bunu yapsınlar ki
Komplo teorilerinin başladığı yerde bilim ve mantık olmaz hocam. Ben her görüşe saygı duyarım ama malum yerden ortaya atılanlara sadece gülüp geçiyorum