- 731
- 227
- 43
arkadaşlar hakknızzı helal edin silivriye taynimim çıkmış sizi satmayacagım merak etmeyin
noldu hocam son 2 saattir evde yoktum eve hırsız girmiş hesabıma girip sizle konuşmuş konuşan ben değildim bi saygısızlık etmedi inşallaharkadaşlar hakknızzı helal edin silivriye taynimim çıkmış sizi satmayacagım merak etmeyin
hahaahahanoldu hocam son 2 saattir evde yoktum eve hırsız girmiş hesabıma girip sizle konuşmuş konuşan ben değildim bi saygısızlık etmedi inşallah
ne tayini reisarkadaşlar hakknızzı helal edin silivriye taynimim çıkmış sizi satmayacagım merak etmeyin
kardes sana Bı tavsiye paran yoksa telefondur evden esyadır mobıl ödemedi bulama bunlara alamazsın ve dahada hırs yaparsın sana sukadarını söleyım sen isteyince deıl seansında ıyı olunca para kazanırsın örnek 1000 ile 1100 alamazsın ama 10 lirayla gunu gelir 1000 lirayı 2 saatte alırsın fazla kasma bu a.. iddasındanda ev araba hayalı kurma onlar eskıdendı en baba 2000 yaptınmı cek yoksa surundururler tsken çok koyanda, 50 yatırım yapmışımdır birini bile çekemedim 48 saat bekleme süresi kötü
silivri soğuk espri var ya onu yapayım dedimne tayini reis
çinin doktoru daha mı iyidir yapma be hocam tarihinde kaç tane bilim adamı çıkarmış bi bak istersen umarım dediğin gibi çin aşısı daha güvenlidirPfizerin asilarindan ölen nijeryali çocuklardan kimse bahsetmiyor. Neymiş tum avrupa amerika gelismis ulkeler pfizer aliyormus. Onu alacak tabi adamlar biribirini savunuyor bunda bile politika var. Kim ne dersin desin abi ben doktor degilim ama bizzat balcali profesorunden duydum. Adam çin aşısi pfizerden 10 kat daha güvenli diyor. Bende bunu kac kere konularda yazdim ama anlatamadm. Pfizer asisi normal asi degil ilac. Çin aşısı ise inaktif yani yillardir vuruldugumuz asi teknigi ölüvirüs bagisiklik hesabi. Hic hukumete guvenmiyom ama çin aşisi bence daha iyi. Bu arada çin doktorlari avrupaninkinden daha iyidir. Birakin su batinin sisirmesini. Sinovak aşisi şart. Yoksa atlatamicaz.
Engelli hocasıyım.Hangi ünide okudun tıp ?