- 71,314
- 43,852
- 113
Yürü la gappeee
Adam nasil basiyo bak ornek al. Bonusu bile kayserili gibi oynuyo tek mac kasayı 34 e böl1.4 k basılmış dost
Tmm örnek alcmAdam nasil basiyo bak ornek al. Bonusu bile kayserili gibi oynuyo tek mac kasayı 34 e böl
Rol actigindan beri bekleyen umut eden var adi ustunde rol. Dusuncen güzelkardeş rol bıtsın bıtmesın ben hedefe ulasaıyım mıllet gıbı 25 tl 50 tl sans parası yollamam benım amacım bırıne ılac olsun bahıs oynasın faturasını yatırsın dıye en az 250 -500 arası yollarım zamanında yolladım bunu ısmım degıstı sadece benım yarın bıtsın 5 kısıye 2500 dagıtırsam benden mutlusu yok
Ya sen bırak roll ne zaman biterse biter valla ben muhabbete takibe geliyorum 25 bin kaybım var kimse veremez bama onu amaç muhabbet olsjnkardeş rol bıtsın bıtmesın ben hedefe ulasaıyım mıllet gıbı 25 tl 50 tl sans parası yollamam benım amacım bırıne ılac olsun bahıs oynasın faturasını yatırsın dıye en az 250 -500 arası yollarım zamanında yolladım bunu ısmım degıstı sadece benım yarın bıtsın 5 kısıye 2500 dagıtırsam benden mutlusu yok
Ben etmiyorumRol actigindan beri bekleyen umut eden var adi ustunde rol. Dusuncen güzel
No vereyim ara istersenYa sen bırak roll ne zaman biterse biter valla ben muhabbete takibe geliyorum 25 bin kaybım var kimse veremez bama onu amaç muhabbet olsjn
Sağol kral böyle devamkeNo vereyim ara istersen
21-10 gelmiş gibiAD Atenas Cordoba
ceyregi 3 sayı farkla yenıcek agam bahıs bu
Seviyoruz seni dost.Sağol kral böyle devamke
Benim talebşm ramazan pidesiamaç saten paylaşmak ben paylaşmak ıcın yapıyorum bunu gerisi umrumda degıl kımsede moralımı bozamaz ısteyen takıp etsın ısteyen etmesın ama sonucda bırının yarasına merham olsam benı mutlu eder ramazanda
Ben de sizi abeSeviyoruz seni dost.