Bencede kar kardır zaten her türlü kar olduAga bence tadında bırak. Dar alanda kısa paslasmalara gerek yok. Bülten kısır
Bencede kar kardır zaten her türlü kar olduAga bence tadında bırak. Dar alanda kısa paslasmalara gerek yok. Bülten kısır
Burundan alınca oruç bozulmuyor diye sabah akşam çekiyon yeter daBir adım üç karış daha var
Bu kar tutmaz ağa sulu yağmış hepBencede kar kardır zaten her türlü kar oldu
Dost sabah sabah canın skliyo heralde be 🤣Bu kar tutmaz ağa sulu yağmış hep
Tebrikler kral darısı başımızaarkadaşlar kasa 5 k bitiriyorum takip eden kısılere ulasıırm elımden gelınce bısıler atarım teşekkurler ben devam edıcektim ama yatıp uyuyum oglen gene rol acarım ıftara kadar tesekkurler
Param var uykusu çek aga sen artık. Yarına yarın bakarsın. Tebrikler ikramiye kazandınızarkadaşlar kasa 5 k bitiriyorum takip eden kısılere ulasıırm elımden gelınce bısıler atarım teşekkurler ben devam edıcektim ama yatıp uyuyum oglen gene rol acarım ıftara kadar tesekkurler
İçim daralıyor 😀Dost sabah sabah canın skliyo heralde be 🤣
Sana yazarEsselaaaaaa
Kesene bereket tebriklerarkadaşlar kasa 5 k bitiriyorum takip eden kısılere ulasıırm elımden gelınce bısıler atarım teşekkurler ben devam edıcektim ama yatıp uyuyum oglen gene rol acarım ıftara kadar tesekkurler
Emeğine sağlıkarkadaşlar kasa 5 k bitiriyorum takip eden kısılere ulasıırm elımden gelınce bısıler atarım teşekkurler ben devam edıcektim ama yatıp uyuyum oglen gene rol acarım ıftara kadar tesekkurler
Sebebini soyleyeyım mıİçim daralıyor 😀
Dost Tebriklerarkadaşlar kasa 5 k bitiriyorum takip eden kısılere ulasıırm elımden gelınce bısıler atarım teşekkurler ben devam edıcektim ama yatıp uyuyum oglen gene rol acarım ıftara kadar tesekkurler
İçinde kalacağına sal dostSebebini soyleyeyım mı
Çünkü paran yokİçinde kalacağına sal dost
Tskrlr ıyi sabahlar dost tadın bırakmak guzelteşekkürler iyi uykular.. dm den ulaşırım payfix icin
Uykum var wk uykum 😀😀Çünkü paran yok