İhbar ettir kendini bro 😁inşallah içeri alırlar bizi yoksa bu kumarı bırakamıcaz aq iyice hastası olduk.
İhbar ettir kendini bro 😁inşallah içeri alırlar bizi yoksa bu kumarı bırakamıcaz aq iyice hastası olduk.
Ilkten tüpçüyu sorgulasinnlar bıraksınlar garibanin 2 3 zevk mekan yerlerini
Çok sağol aydinlattigin için , yoksa cahil cühela kalacaktık
Şikenin yürüyen hali ektedir.Bol şans
Rica ederim dostÇok sağol aydinlattigin için , yoksa cahil cühela kalacaktık
Cihangir yakında cezalar patlamaya başlarBu slotlar sağlayıcıya göre neden az veriyor onun algoritmasınıda yayınlasalar bir seri olsa yaw
@Lugoj Her bi kelimemde haksizmiyim gardasim benimYa abi herseyi geçin yalandan gövde gösterisi yapıyor başımızdaki sistem işte mecbur bu artık kaçak kumar bahsi kalmadı bu işin öyle böyle artık yasal gözüyle bakılıyor en basdaki babalar gemiyi urütsun benim vandaki Mehmet kardeşim hesabına 500 tl para geldi diye 3saat hesap versin aw ne güzel memleket
Hic birsey olmaz aga olsaydi bu zamana kadar olurdu hikaye hepsuCihangir yakında cezalar patlamaya başlar
Dibine kadar haklisin bro senin benim gibi bir adam yonetecek bu isleri de elimiz kolumuz ayagimiz uzun degil.iste@Lugoj Her bi kelimemde haksizmiyim gardasim benim
Hic birsey olmaz aga olsaydi bu zamana kadar olurdu hikaye hepsu
Aynen öyle agacim benim kalkmışlar birde he turkiye kumar cennetimi geçin bu ayakları medyada kimin arabasına binse onun şarkısını çalıyor awDibine kadar haklisin bro senin benim gibi bir adam yonetecek bu isleri de elimiz kolumuz ayagimiz uzun degil.iste
Kara paradan iceri gireni disariya saliyorsan emcüklenince aglamiycan 😁Aynen öyle agacim benim kalkmışlar birde he turkiye kumar cennetimi geçin bu ayakları medyada kimin arabasına binse onun şarkısını çalıyor aw
Dipnot ; Dilan ve Engin polatdan bahsediyor 😂Kara paradan iceri gireni disariya saliyorsan emcüklenince aglamiycan 😁
Aynen öyle bu polatlar yerinde sen ben olsak bize güneşin rengini unuttururlardi adalet madalet adamı olana işlemiyor aw malesef bizim ülkede böyle bir durum var ne acıkiKara paradan iceri gireni disariya saliyorsan emcüklenince aglamiycan 😁
Sen ben olsak idam cikartirlardiAynen öyle bu polatlar yerinde sen ben olsak bize güneşin rengini unuttururlardi adalet madalet adamı olana işlemiyor aw malesef bizim ülkede böyle bir durum var ne acıki