- 17,402
- 12,224
- 113
Aynen öyle Cnn turk calisanlari maasiniz kumardan ödeniyor aw bu neyin kacak sitelere acınız puhahahha😁😁😁İddaa kazi kazan sayisal milli piyango milleti soydugundan niye bahseymiyon cnn
Aynen öyle Cnn turk calisanlari maasiniz kumardan ödeniyor aw bu neyin kacak sitelere acınız puhahahha😁😁😁İddaa kazi kazan sayisal milli piyango milleti soydugundan niye bahseymiyon cnn
Vergisini verdiği için soygun onlara helal kardeşim o yüzdenİddaa kazi kazan sayisal milli piyango milleti soydugundan niye bahseymiyon cnn
Aynen öyle hikaye agacim bizi kervana koyarlar unuturlarSen ben olsak idam cikartirlardi
Asarlardi bizi reis
Kim adalet var diyorsa gitsin gusül abdesti alsın .
Kara paradan iceri gireni disariya saliyorsan emcüklenince aglamiycan 😁
Vergisini verdiği için soygun onlara helal kardeşim o yüzden
Yarin ezecez 💛💙Aynen öyle hikaye agacim bizi kervana koyarlar unuturlar
Tüm organizeyi 2 videoda çökerten hanim hanımcık ablamız vesselam
Hemde laaaaap laaaaap kalın olanindan agacimYarin ezecez 💛💙
Osayi ile mi maximen olaniylami hangisi daha kalin acaba 🤣Hemde laaaaap laaaaap kalın olanindan agacim
Puhahaha 😁😁😁😁 osayi yer aga çiğ çiğOsayi ile mi maximen olaniylami hangisi daha kalin acaba 🤣
Skor veriyorum Fenerbahçe 1-2 GalatasarayHemde laaaaap laaaaap kalın olanindan agacim
Mustafa senden istihbaratci olurmus aga yazik olmus
Puhajajhahaha enginin lise zamanlari😁😁😁😁😁 o bakışlar şuan dolarlarla eurolarla birlikte
😁😁😁😁😁😁😁 gülüyom mustiSkor veriyorum Fenerbahçe 1-2 Galatasaray
Sadece Tahmin dost. Tabiki gönlümüz Fenerbahçe’nin kazanmasından yana ama maalesef ms 1 bitmez o maç😁😁😁😁😁😁😁 gülüyom musti
Süleyman soyluDilan polat gibileri serbest bırakan ülkede korkmayın hiç bir şey olmaz Bi kaç kişiye ceza gelir ufaktan okadar bu kaçak siteleri durdurabilecek hiç bir güç yok bu işin içinde olan kaç tane devlet adamı var kim bilir
Ya anlamayan salaktır dostum yani bariz belli soylunun bunlarla yakınlığı çıkınca göz boyama şekli 9 10 ay yalandan misafir ettiler silivri açık büfeli hotelde ondan sonra tepkiler düşünce gündem degisince bir emir tamam özgürsün 2 kelimeyle alinirsin 2kelimeyle çıkarsın bizde adalet budur unutmayinDilan polat gibileri serbest bırakan ülkede korkmayın hiç bir şey olmaz Bi kaç kişiye ceza gelir ufaktan okadar bu kaçak siteleri durdurabilecek hiç bir güç yok bu işin içinde olan kaç tane devlet adamı var kim bilir
Kimin kardeşi be aslan 🦁Ya abi herseyi geçin yalandan gövde gösterisi yapıyor başımızdaki sistem işte mecbur bu artık kaçak kumar bahsi kalmadı bu işin öyle böyle artık yasal gözüyle bakılıyor en basdaki babalar gemiyi urütsun benim vandaki Mehmet kardeşim hesabına 500 tl para geldi diye 3saat hesap versin aw ne güzel memleket