- 4,414
- 1,919
- 113
20ye de talibimbeklemesek iyi artık site çöp 1saatir destek cevap vermiyor kendi paramızla oynasak gelmez gelirse yemin ediyorum 20tl 1arkadasa ama gelmeyecek 2 saate yaklaştı tamamlandı denen şey nasıl hesaba gecmedi
20ye de talibimbeklemesek iyi artık site çöp 1saatir destek cevap vermiyor kendi paramızla oynasak gelmez gelirse yemin ediyorum 20tl 1arkadasa ama gelmeyecek 2 saate yaklaştı tamamlandı denen şey nasıl hesaba gecmedi
devamlı iptal ediyor swift kodu uluslararası kod püf nokta bu hafta içinde geçer gönderirlerse yarın artikKanka çekimleri yavaşmış 24 saat içinde geliyor dedi sabret
swift yalnız yurt dışından gelen giden döviz işlemleri için olur TGBATRISXXX örneğin garanti bankasının swift kodu her bankanın ayrı kodu olur beyler bankaya göre internetten öğrenin swift kodunu 11 haneye tamamlayın eksik olan yere X yazın 11 e tamamlayındevamlı iptal ediyor swift kodu uluslararası kod püf nokta bu hafta içinde geçer gönderirlerse yarın artik
Yüklenmiş kral netent oyunlarında oynadıktan sonra kazancının 5 katı kadar çevrim yapman gerekiyo yine netent oyunlarındabonus yuklenmısmı bakarmsnz anlayan biri
çok anlamıyorum valla kusura bakma başka birisi yardımcı olur sana@yunusemre100 ben oynayamıyorum oynarım katlarım dersen vereyım oyna